Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn03

Üye
sifresi ne bu rarın yaaa

mapavrilee

Üye
bende Corby GTS3653W var bazı videoları desteklemiyor ve javayı desteklemiyor yardımcı olurmusun

myk1905

myk1905

Üye
Valla eywallah müthiş bi paylaşım. Benim aradığım herşey birarada. Çok sağol :sarıl:

dumanaltı

Üye
saolasın kardeş de bi kaç uardıma ihtiyacım var bi allahın kulu bakmadı mubarek günde

chessmanyaki

Üye
sağol yalnız birşeyi de ben ekleyeyim bilgisyara bağlanırken ayarlar telefon ayarları pc bağlantısına girin orada medya oynatıcıyı seçin kaydet deyin samsung pc studioya gerek kalamadan oyun vs atabileceksiniz.

genc1905

Üye
eyvallah :D

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Sağol kardeşim gayet faydalı oldu. Ellerin Dert Görmesin x)

endrocu

endrocu

Üye
İndiriyorum... Faydalanabiliriz İnşallah!Emeğine sağlık...

ortakahve

Üye
Teşekkürler hocam, emeğine sağlık.

karadanaa

Üye
danke schön :D

SinNombre

SinNombre

Üye
merhaba 720x400 pixel bir resmi 3 e nasıl bölebilirim dikey 240x400 olarak bildiğiniz program varmı teşekkürler

caapkin22

Üye
çok saol ..... ;)

1ibo1

Üye
çok güzel bir paylaşım eline sağlık ama benim montem var resimleri duvar kağıdı yapınca üçlü olmuyo sadece 3ünden 1 i geliyor ekrana nasıl yapıcam bunu

cambaz_91

Üye
Kardeş çok güzel bi paylaşım, 2 gündür arıyordum. Çok sağol =)

carpediemRAH

Üye
eyw kardes cok güzel olmus

stezgel

Üye
teşekkürler

eurowision

eurowision

Üye
teşekkürler

SAINT1

SAINT1

Üye
merhaba 720x400 pixel bir resmi 3 e nasıl bölebilirim dikey 240x400 olarak bildiğiniz program varmı teşekkürler
Forumda aratırsan veya konulara birkaç sayfa bakarsan samsung star wi-fi wallpaper yapma programı diye bir konu var orada bu programı bulabilirsin.

adilekci

adilekci

Üye
Emeğinize sağlık..Gerçekten çok yararlı olmuş..

joeblack0134

joeblack0134

Üye
Selam, arkadaşım samsung jet wi-fi bağlantı ayarları ile ilgili bilgin varmı acaba ??? bağlantı yapamıyorum, modemi görüyor fakat şifre sormadan bağlantıya geçiyor vede bağlanamıyor, şimdiden yardım için teşekkürler.

Üst Alt