Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Dre

Dr.Dre

Üye
Yaparsın internette anlatımlar var.Bana sorarsan yapma.Nedeni ise beceremezsen telefon bozulur becersende bir çok özellik henüz eklenmedi.Ama yapsanda hem normal kullanabilirsin hemde android olarak(belli tuşlara basınca adroid'e geçiyor)

----------Eklendi @ 22:37:08 ---------- Yazıldı @ 22:34:29 ----------

Daha önce indirenlerden biri şu linkleri açılan bir siteden verebilir mi lütfen!!!!:off::nono:

327

327

Üye
sağol iyi paylaşım olmuş

Carus55

Üye
Link kırık .sss acil bi el at

twinky43

Üye
Link yenileyin multiupload çalışmıyo.

tunahan53

tunahan53

Üye
3653w'e uyuyormu bunlar??

KUTAYartun636

KUTAYartun636

Üye
linkde sorun var dostum:cnfsd:

oktay1940

oktay1940

Üye
link kırık.

cerkez1907

Üye
teşekkürler

bayramq

bayramq

Üye
buyrun arkadaslar kırık olan lınk burada aynısı baska bır sıte kopyala yapıstır yapmıs oradan buldum lınk calısıyor rar şifresınıde yapmıslar

gnract

Üye
Kardeş ellerin dert görmesin verdiğin bilgiler çok işime yaradı ve yaramaya devam ediyor :)

ankarali6600

ankarali6600

Üye
kardeşim linkte sorun var acmıyo bi bakarsan...

Kara-yilan

Üye
Canlı tv nasıl izleyebilirim

tevley

tevley

Üye
Kardeş çok sağolda yatay ekranla ilgili bi paylaşım yaparmısın..!:megafon:

oktay1940

oktay1940

Üye
buyrun arkadaslar kırık olan lınk burada aynısı baska bır sıte kopyala yapıstır yapmıs oradan buldum lınk calısıyor rar şifresınıde yapmıslar
tşkler.

cagri58

Üye
DESTEKLENMEYEN DOSYA TÜRÜ HATASI

Bunun Nedeni Telefonunuzun Dışardan Dosya Yüklemeye İzin Vermemesidir. Şöyle Çözebilirsiniz;
Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz
Yenı Bir Menu Açılacak
4'e Basıyoruz 4 Internals
*#9072641*# Bu Kodu Giriyoruz Boylelİkle İstediğiniz Şekilde Ayarlama Yapabılmek İçin Yetki Alıyoruz
Sonra 6'ya Basıyoruz (6 Storage Settings)
Sonra 2'ye Basıyoruz (2 Update Media Database)
Sonra 3'e Basıyorz (3 Update Java DB)
Sonra 10'a Basıyoruz (10 Create Ax Dat File)
Şimdi hepsinden Çıkıyoruz. Sonra Hangi Klasöre Yüklediyseniz Oyunları Veya Uygulamaları Üzerine Girip Tıklayın Artık Rahatlıkla Kurabilirsiniz.. Eğer Gene Olmadıysa Yukarıdaki JadMaker Kısmını Okuyunuz..

bak kardeşim ben bunların hepsini yaptım benim tel s5233A hiçbiri bir işe yaramadı jar da jad yaptım olmadı dosyanın içindekileride değştirdim olmadı sorun ne olabilir

areste12

Üye
Paylaşım için çok teşekkür ederim emeğine sağlık.

Fakat linkler kırık yenileyip uplar mısın ? Çok acil lütfen..

acravidow

Üye
teşekkürler..

sarioglu123

Üye
kardeş linkler ölü yav başka link yokmu

cork_94

cork_94

Üye
Sağolasın çok işime yaradı teşekkürler

qwqw554

qwqw554

Üye
bnm samsung gt-5233w telefonum var bir angry birds oyunu bulur musunuz ama bılgısayardakı gıbı olcak tuslu telefonlarda oynanan gibi olmayacak ben bi tane buldum ama o da cok donuyo eger donmasını engellemek ıcın cozum varsa oyunu aramayın donmayı engellemenın yolunu soyleyın...

Üst Alt