hocam ben bi oyunu cok sevdim yaw ama tr veya eng degil :S onun dilini flan düzelte bilirmiyiz bna yardim edebilir misn ben baya aradim falan ama bulamadim cin'ce mi Japonca mi ne hic bisey anlamion rastgele oyuna girdim ama baya hosuma gitti ama menüler falan hepsi anlasilmio onu hallede bilir misin ? Oyunun Adi "World Sword Bite" yardim edersen sevinirim .
boltu yükledim wifi ile bağlandım fakat hata veriyor ve internet kullanılamıyor network servisini kontrol et diyo ne yapmalıyım aynı sorun ebuddyde de oluyo bağlantı başarısız java uygulamaları için internet ayarlarınızı etkinleştirilmeli diyo ne yapmalıyım yardım
boltu yükledim wifi ile bağlandım fakat hata veriyor ve internet kullanılamıyor network servisini kontrol et diyo ne yapmalıyım aynı sorun ebuddyde de oluyo bağlantı başarısız java uygulamaları için internet ayarlarınızı etkinleştirilmeli diyo ne yapmalıyım yardım
Bolt u yükledim fakat bolt u açarken error veriyo "internet not available.Check network services" diye bi hata .Ama wi fi falan açık yani telefoun tarayıcısından internete girebiliyorum bolt ta giremiyorum
Bolt u yükledim fakat bolt u açarken error veriyo "internet not available.Check network services" diye bi hata .Ama wi fi falan açık yani telefoun tarayıcısından internete girebiliyorum bolt ta giremiyorum
Arkadaşım Bunca Uğraş Vermişsin Çok Teşekkür Ederim. Telefonu Alalı 2Gün Oldu, Nerden Bulurum Oyundu Programdı, Walpepardı Diye Kara Kara Düşünürken Senin Bu Muazzam Paylaşımına Rastladım. Çok Ama Çok Makbule Geçti, Allah Senden Binkere Razı Olsun Kardeşim.. İyi Çalışmalar vede İyi Bayramlar...