gfbgfb11 Üye yha ben wi-fiden modemi buluyorum kodu felan yazıyorum bağlan dediğimde bağlanıyor diye yazı gelio 5 sn sonra anay başarısız diyo telefeno aldığım yere geri götürüp bi kontrol ettirsemmi acaba ?
yha ben wi-fiden modemi buluyorum kodu felan yazıyorum bağlan dediğimde bağlanıyor diye yazı gelio 5 sn sonra anay başarısız diyo telefeno aldığım yere geri götürüp bi kontrol ettirsemmi acaba ?
zrtapozza Üye çok saol kardeşim ellerine saglık şimdi indiriorum allah razı olsun bunlar monte de calısırmı ?
ethem26 Üye Arkadaşlar ben indirdim ama oyunları masaüstüne sürüklerken şifre kutucuğu açılıyor lütfen yardım edin
Arkadaşlar ben indirdim ama oyunları masaüstüne sürüklerken şifre kutucuğu açılıyor lütfen yardım edin
ege970 Üye Konu Sahibi Herkese çok teşekkürler önemli değil arkadaşlar.. Ve şifre ilk sayfada yazıyor
ege970 Üye Konu Sahibi wallpaper creator s2305 programın adıydı sanırım ve sen beni msn ekleyenlerden birisisin fark etmedim sanma
wallpaper creator s2305 programın adıydı sanırım ve sen beni msn ekleyenlerden birisisin fark etmedim sanma