ege970 Üye Konu Sahibi sabry09' Alıntı: kardeş çok güzel bir toplama olmuş.ben omnia lite kullanıyorum ama eşime samsung monte aldım bunları monte de deneyeceğim.bayağı emek harcamışsın.klavyene basan ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... toplama derken? kendi ellerimle yazdım bunu şu konuyu adam gibi okuyun lütfen noktasına kadar bana ait diyorum HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER KONU HAFTA SONU BÜYÜK İHTİMALLE GÜNCELLENECEK
sabry09' Alıntı: kardeş çok güzel bir toplama olmuş.ben omnia lite kullanıyorum ama eşime samsung monte aldım bunları monte de deneyeceğim.bayağı emek harcamışsın.klavyene basan ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... toplama derken? kendi ellerimle yazdım bunu şu konuyu adam gibi okuyun lütfen noktasına kadar bana ait diyorum HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER KONU HAFTA SONU BÜYÜK İHTİMALLE GÜNCELLENECEK
ege970 Üye Konu Sahibi fdasfagasg ÖNEMLİ DEĞİL AMA LÜTFEN MESAJINI DÜZELTİRMİSİN KONUMU KİRLETMEYE HAKKIN YOK!!!
ege970 Üye Konu Sahibi sensör derken dokunmatik anlamında dedim.. ve hatalar olabilir ne olacak öldünmü şimdi o yanlış olunca?
sensör derken dokunmatik anlamında dedim.. ve hatalar olabilir ne olacak öldünmü şimdi o yanlış olunca?
black_coverse Üye ama gerçekten walpaperler olmuyor yardım eden olursa sevinirim 3'ü aynı ekranda çıkıyor
black_coverse Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- ege970' Alıntı: orda wallpaper kısmını okursanız yaparsınız Genişletmek için tıkla ... ilk sayfadan bahsediyorsanız orada sadece tam ekran 155 tane wallpaper vardır diyor bir açıklama yok --------------- Ekleme --------------- bilen biri anlatabilir mi? --------------- Ekleme --------------- hi kimse bilmiyomu?
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- ege970' Alıntı: orda wallpaper kısmını okursanız yaparsınız Genişletmek için tıkla ... ilk sayfadan bahsediyorsanız orada sadece tam ekran 155 tane wallpaper vardır diyor bir açıklama yok --------------- Ekleme --------------- bilen biri anlatabilir mi? --------------- Ekleme --------------- hi kimse bilmiyomu?