SpeciaL@ Üye keşşş..' Alıntı: ya bn bunları yükledm blgisayarada şifre istio nası yapcz bilgi werebilrmsnz? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sen tam okumadın herhaldeen başta arkadaş rar pass diye açıklamış dosya şifresini git bi daha oku
keşşş..' Alıntı: ya bn bunları yükledm blgisayarada şifre istio nası yapcz bilgi werebilrmsnz? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sen tam okumadın herhaldeen başta arkadaş rar pass diye açıklamış dosya şifresini git bi daha oku
ege970 Üye Konu Sahibi önemli değil Konuma yorum yapan ve teşekkür veren herkese yürekten ben teşekkür ederim F480de çalışması gerekir ama tam emin değilim dene istersen bir
önemli değil Konuma yorum yapan ve teşekkür veren herkese yürekten ben teşekkür ederim F480de çalışması gerekir ama tam emin değilim dene istersen bir
silver021 Üye sağol indirmeye başladım lakin oyunların pixeli benim corbye uymazsa teşekkürümü geri alırım (: iyi iş çıkarmışsın eywallah
sağol indirmeye başladım lakin oyunların pixeli benim corbye uymazsa teşekkürümü geri alırım (: iyi iş çıkarmışsın eywallah