Samsung SGH-M620 oyun ve program yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

police000

Üye
bozkurt ben şu mp3 gain dosyasını indirdim ancak bu doysayı nasıl çalıştırabilirim?

meRRve

Üye
tşklr...

byreaper

Üye
bende de m620 war bu sese bi çare yok mu kardesler napacaz

msret

Üye
m620 ses kodu *#9998*5448#

cruszh16

Üye
eminmisin ????:hmmm

metin2500

Üye
admin ben oyunları hafıza kartına atıyorum orda açmıoyor neden acaba ???? Tlfonun cd kaybettiğimden pc ye yükleyemedim bende hafıza kartına atıyorum ordan da açmıyor b, çözüm söLe lütFEn

midilli

Üye
önce jar ve jad uzantılı dosyaları(ikisi birlikte) telefonumuza herhangi bir şekilde atıyoruz sonra telefona *#9998*4678255# kodunu girdikten sonra etkinleştirildi diyecek dosyaları yüklediğimiz yere giriyoruz seçenekler tuşuna bastığımızda yüklensinmi diye soracak ewt diyoruz ve tmm
arkadaşım m620 ye göre program varmı:d:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım m620 lerde ses yükseltme kodları çalışmıyo çok aradım bulamadım ama şu adresteki

programla mp3 lerin sesini yükseltebilirsin ben öyle yaptım
mp 3 gain i telefefon çalştırmıyo nası çalıştırcaz

yakar126

Üye
beyler bendede bi m620 var bana biraz bilgi verin lütven

rocker_man123

Üye
tsk

obirtürk

Üye
128x160

yakar126

Üye
ya bana biraz jad bulun hiç oyun yok

rei5858

rei5858

Üye
arkadaslar m620nın ses yukseltme kodu var da bozkurt adlı arkadas bılmıor bu arada o dedıgı mp3trım adlı program sarkının tamamını degıl sade bellı bır bolumunun sesını yukseltıyor haberınız olsunnnnn

lordistanbul

Üye
e tamamda abi bende bitek jar var jadı nerden alıcam

yakar126

Üye
yaa gerçekten IQ istisnası dio neyapcam

fıraq

Üye
ya kardeşim benim ben oyunları atıyorum ama telefonda aacılmıyo sil falan cıkıyo ac seceneği yok ve de bana telefona program lazım güzel bi program varsa lütfen bana yolla!!!telefonum m620

cellatm

cellatm

Üye
Hımmmm

adadaw

Üye
herkese tşkkr

:nono:cellatm ne dion ya

arkadaslar m620nın ses yukseltme kodu var da bozkurt adlı arkadas bılmıor bu arada o dedıgı mp3trım adlı program sarkının tamamını degıl sade bellı bır bolumunun sesını yukseltıyor haberınız olsunnnnn dien arkadaş sağol

:box:hmmm sgh m620 nin ses yükseltme si çok zor bulunmuyor bnde bulamasım yardım ltfn

qoko123

Üye
Çözüm pLssssssss :hmmm:maxicep::dayak: :yavrum::cigara::rock::bangin::horse::aha::off::disko:

bahcelieray

Üye
ya biri bi oyun indire bileceğimiz bir yer sölesin jar lı ve jadlı

hikmet199

Üye
haci yha bu ne poktan bi tel. yha ses sifresi bilene yok

Üst Alt