Samsung SGH-E250 ye kablosuz bluetooth suz nasıl oyun ve prg yüklerim????

Sponsorlu Bağlantılar

_pedestrian_

_pedestrian_

Üye
site:wap.pixofun.com (olması lazım) ben bu siteye girdim üye oluyoruz daha sonra 10 kontör karşılığında bir oyun yüklüyoruz ve her oyun yükleyişimizde bize pixokontör geliyo o pixokontörler biriktiğindede o pixokontörlerle oyun yükleyebiliyoruz(ör:American gangster oyunu 80 pixokontör diyelim oyunları 10 KONTÖRE indirdikten sonra bize gelen pixokontörler 80 etmişse bu oyunu yükleyebiliriz)ben memnun kaldım birde üye olduğumuzda üyelik 1 ay sürüyor diye biliyorum yani bir ay sonunda kendiliğinden üyeliğin iptal olması lazım güzel bir uygulama bence PERŞEMBE günleri soru olursa cevaplayabilirm kolay gelsin:)

wallaceburak

Üye
bende kablo ve bluetooth yok. Fakat card reader var ben bu card reader ile telefona oyun ve program nasıl yüklerim??? Yardmlarınızı bekliyorum.:2agla:

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum hafıza kart okuyucu ile other klasörüne mi ne atıyordu kuzen ordan buluyordu telefonun içinde kuruyordu

msdony

msdony

Üye
ya kablo yada bluesoleil programı felan var ordan dene bi

mynet.ferhat

Üye
arkadaşlar oyun şifresi *#8999*8378# bakın olcakkk

5300caner

5300caner

Üye
teL in usb girişi warsa atıLır bide kart okuyucu warsa atıLır biLaderrr :D:D dene o oLmassa teL.cu yhabar bişiLer dmm mı :oke::kop::yuru:ehe

siego

Üye
*****.vom

fth.43

Üye
kablon yok blootut yok oyun flan atamazsın

donjuans

Üye
hafıza kartına attıımız uygulamaları kodla çalıştırarak yükliyemezmiyiz? Hafıza kartına attıgımızda görünüyor ama yüklenmediği için çalışmıyor...

musa51

Üye
sen çok şey istiyon

donjuans

Üye
Aslında çok şey
istemiyorum... D900 modeli için böyle birşey var ... Diğer modeller içinde vardır mutlaka....

kaka_99

Üye
arkadaşlar bişey sorcam oyunu genaral mobile dst-22 bluetoothu ile samsung sgh-e250 göndersem olmazmı ( bluetooth ile )

orancob

Üye
:megafon: :oke:

erendou

erendou

Üye
cardreader ile atılmazz usb kablo 5-10 ytl al bi tane ben aldım çatır çatır atıyorum

--------------- Ekleme ---------------

atamassın ben 2 ay bulamadım sonun da kablo aldım 7.5 ytl kazım yedim ararsan 5 ytlye bulursun ben ilk girdigim yeerden aldım 7.5 ytl

nmykmc

Üye
afiyet olsun

oflu250

oflu250

Üye
arkadaşım kart readerla mümkün değil ,ama internet yani wap ayarlarını yaparsan telden vap yoluyla yükleyebilirsin başka yolu yok bluetooth lada uğraşabilirsin ama en kesin çözüm bence usb kablo al ÇÜNKÜ BLUETOOTH DA veri aktarım hızı biraz düşük olabiliyo ben en kesin çözümü usb kabloyla buldum hergün bidünya program atıyom siliyom tekrar yüklüyom.ha bide telin ayarlarlar-telefon ayarları-usb ayarları bölümüne git orada 2 seçenek var modem-depolama birimi diye modem i seçersen teline pro atabilirsin depolama birimi dersen de telin taşıyıcı belleği görüntülenir yani kartı yuvasından çıkarmadan bilgisayardan görebilirsin içindekileri. bunlarda artı avantajın bence usb al daha iyi olur ben öyle yaptım eğer kafan karıştıysa anlayamadığın yeri sor bende e 250 kullanıcısıyım yardımcı olmaya çalışırım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş sgh e250 kullanucıları karışık işlere inanmayın ben 1 yıldır bu teli kullanıyom iyi biliyom denebilir.her yazılanı yapmayın size pc suite değil telinizin pc tarafından tanınması için E250 USB DRİVER ı yükleme lisiniz hatta sadece şarkı,video,müzik için kullanacaksan onlarada gerekyok kartla yaparsınız,ha pro yüklicem illa diyosanız.1.java uploader2.sofstick ppp yi bilgisayarınıza kurmalısınız bide telin driver ını zaten kabloyla cd beraber veriyolar yaklaşık 5 ytl bişey değil yüklemeler esnasındaki heyecan buna değer bide sadece bunun içinmi onu alıcam diyenler olabilir bu kabloyu takın sonra telden AYARLAR-TELEFONAYARLARI-USB AYARLARI-DEPOLAMA BİRİMİ deyin bakın göreceksiniz hafıza kartını yerinden çıkarmadan çok hızlı biçimde pc den telinize resim,video,belge atabilirsiniz hafıza kartı nı direkt görüyo.anlamayan varsa anlamadığı noktayı sorsun cvp vereyim

serhat1453

serhat1453

Üye
size bişi söleyimmmi bu internetten tutupta numara giriyoruz kandırmaca:@
80 kontor araya gitti bişide yüklemedi yanlış yazmayın numaranızı:nono:
ama tutupda burdan indir dosyayı gönder kur bak oluyooo:oke:

saimbal

Üye
Nerde hani ben görmedim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici