Samsung SGH-E250 ye kablosuz bluetooth suz nasıl oyun ve prg yüklerim????

Sponsorlu Bağlantılar

emred42

Üye
:kop:

dogandoganay

dogandoganay

Üye
internetten indir

irfan_64

Üye
bunları biliyorum ben hafıza kartına atıyorum acayi şekil çıkıyor girmek isteyince gönder felen çıkıyor yardım edin msn adresim [email protected] help :agla

taygun61

Üye
bluetooth la bence cok zor oyun atmak ama yinede usb
yada bluetooth la oyun atın

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben e250 yı 6 aydan beri kullanıyom ve ilk aldıgım zaman cepten oyun ibdırdım ve 108 konturum gitti ve bide kendı kendine indiri ondanda 108 kontur gittibenden size tavsiyem intertnetten bise indirmeyin yoksa gider butun konturlar

unicom

unicom

Üye
topraklarım kardeşlerim sizden bir ricam war bn yeni tel alacamda 7610 mu daha iyi yoksa e250mi

samet öztürk

Üye
beyler yazdığınız cevap için öncelikle teşekkür ederim ama bende usb kablo var olmasına rağmen oyun belgesini hafızaya yada telefona atıyor.ben bunu java dünyasına nasıl atabilirim:sn:

nomad60

nomad60

Üye
arkadaşım kart readerla mümkün değil ,ama internet yani wap ayarlarını yaparsan telden vap yoluyla yükleyebilirsin başka yolu yok bluetooth lada uğraşabilirsin ama en kesin çözüm bence usb kablo al ÇÜNKÜ BLUETOOTH DA veri aktarım hızı biraz düşük olabiliyo ben en kesin çözümü usb kabloyla buldum hergün bidünya program atıyom siliyom tekrar yüklüyom.ha bide telin ayarlarlar-telefon ayarları-usb ayarları bölümüne git orada 2 seçenek var modem-depolama birimi diye modem i seçersen teline pro atabilirsin depolama birimi dersen de telin taşıyıcı belleği görüntülenir yani kartı yuvasından çıkarmadan bilgisayardan görebilirsin içindekileri. bunlarda artı avantajın bence usb al daha iyi olur ben öyle yaptım eğer kafan karıştıysa anlayamadığın yeri sor bende e 250 kullanıcısıyım yardımcı olmaya çalışırım

arkadaş sgh e250 kullanucıları karışık işlere inanmayın ben 1 yıldır bu teli kullanıyom iyi biliyom denebilir.her yazılanı yapmayın size pc suite değil telinizin pc tarafından tanınması için E250 USB DRİVER ı yükleme lisiniz hatta sadece şarkı,video,müzik için kullanacaksan onlarada gerekyok kartla yaparsınız,ha pro yüklicem illa diyosanız.1.java uploader2.sofstick ppp yi bilgisayarınıza kurmalısınız bide telin driver ını zaten kabloyla cd beraber veriyolar yaklaşık 5 ytl bişey değil yüklemeler esnasındaki heyecan buna değer bide sadece bunun içinmi onu alıcam diyenler olabilir bu kabloyu takın sonra telden AYARLAR-TELEFONAYARLARI-USB AYARLARI-DEPOLAMA BİRİMİ deyin bakın göreceksiniz hafıza kartını yerinden çıkarmadan çok hızlı biçimde pc den telinize resim,video,belge atabilirsiniz hafıza kartı nı direkt görüyo.anlamayan varsa anlamadığı noktayı sorsun cvp vereyim

ABİ NASIL YUKLUYOAN Bİ ACIKLASANDA BIZDE YUKLESEK LUTFEN KAFAYI YICEM HIC BISEY YUKLENMIYO EN SONUNDA TELEFONU KIRACAM ACIL:vur:vur

nzm_123

Üye
ya kart okuyucula kablo arasında fark yok sonuçta aynı hafıza kartına atıyon atıktan sonra tlf a tak hfza kartını sonra aynen dvm ama e 250 jar jad istio ona dikkat

vedodido

Üye
henüz bulunamadı ama hala umut var:agla

kar_71

Üye
ben kaç saat uğraştım beceremedim yardım bekliyorum

afaslan

Üye
kardeşim saol güzel olmuş ama bn dizüstü bilgisayar kullanıyorum bluetooth yok nasıl olacak kablo da yok lütfen bi yardım edermisin:mahcup::agla

serkan991

Üye
öküz

ardaaa074

Üye
ne yazıkki kartla atılamıyor.çünkü telefon kendine bi bölüm ayırmış java dünyası diye o bölümde tel.hafızasında kartta değil.o java dünyasınada oyunu direk atamıyorsun.bluetooth yada usb siz olmuyor..
scsjhghds

hakan232

Üye
benım pcde bluuetoothcalısmıyo ne yaparsam oyun atılır

efekan candan

Üye
operatörün hangisi ise internet paketi al günlük 10 veya 15 kontör gir wap.hitwap.com gibi sitelere indir oğlu indir en uzuz bu...

sedat_751

Üye
Size en kısa yolunu anlatayım.Telefonunuzda internet ayarlarının yapılı olması gerek. adresine girin.uye olun.sonra dili turkce secin.yapmanız gereken tek sey duzenle kısmına tıkla sonra bilgisayarında yuklu olan cep oynunu gozattan sec ve upload de.sonra yine duzenle kısmından bu sefer sihirbaz.oraya tıkladıktan sonra index . bilmem ne unuttum simdi.ona tıkla.sonra en altta gosterin ustunde + isareti ona tıkla ve upload file secili olarak ekle de.daha sonra da az once siteye yukledigin oyunun isminin yanında ekle var tıkla ve ekle.en son olarak da gostere tıkla sagda.adres cubugunun = den sonraki siteye cep telefonunda gir ve oynunu cep telefonuna ekle.garanti veriyorum tas catlasa EN FAZLA 10 KONTOR gider.benden genelde hep 4 yada 5 kontor gidiyor.iyi sanslar.yada daha kısa yolda size benim uyelik adresimi vereyim.buna ekleyin.bu acıklamayı baska bir yerde de yapmıstım su an adresimde oyun dolu.sec sec begen misali.

uyelik adı=sghe200
secenek=gammawap
şifre=0

istersen hic oyun atma cep telefonuna gir sghe200.gammawap.com adresine gir oynunu sec ve download et.zaten sifremi ve id mi verdigim icin herkes yeni uyelik almak yerine benimkini kullanıyor ve daha iyi oluyor.yakında tum oyunlar benim adresimde olucak ve herkes indirebilecek.bende simdi multiplayer oyun arıyorum atıcam siteye.hadi hepinize kolay gelsin.

kardes dedigin herseyi yaptım jar dosyasını yukluorm sonra intden girip oyunu yukluorm ama sonrasında telefona reset atıyor ve oyun felan gozukmuor senin linkinden girip oyunlarından birini yukledim yine reset attı :S

zeki_778899

Üye
samsungda hafıza kartında program caliştirir mi

chess master199

Üye
arkadaşlar çok kez pc den samsung e250 ye oyun atmak istedim.bluetoothum da var.resimli anlatıma da baktım sizce sorun nedir??????????:(

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
cep waptan girecen şu sitede e-250 için 10000 adet oyun bulunuyor turkcell'in internet paketlerinden birine üye ol internet ucuza gelsin.

veya şu sitede asphalt real footbal gibi gameloft gibi şirketlerin oyunları bulunuyor

Üst Alt