Samsung SGH-E250 ye kablosuz bluetooth suz nasıl oyun ve prg yüklerim????

Sponsorlu Bağlantılar

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
sen telde blututh yok demek mı ıstıyorsun oyle demek ıstıyorsan blutuoth var telefonda

mtn_samsung

Üye
he allahım 5-6 gündür arıyom yhaaaa leyn e250 bea

fbburak58

Üye
arkadaşlar isterseniz başka telefonların kablolarıda oluyor e250 ye d900 vb. siz bunların kablolarını bulursunuz ve nette oyun yüklemeyi aratırsanız oyunları atabilirsiniz

metal22

Üye
SLM ARKDAŞLAR BEN EMRE BENDE E25O VAR AMA PROGRAMI HAFIZA KARTA ATIM ZAMAN GÖRMÜYOR SİZ BULDUNUZMU MSN [email protected]

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
slm kardesım ancak waptan ındırebılırsın al bu sıteden ındır wap.gamejump.com

metete

Üye
ben de sade card reader var bulun yazın yazmayan top

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım ancak waptan yuklersın baska yolu yok o dedıklerının dısında eger oyun ıstersen wap.gamejump.com dan yukleyebılırsın

osmy5555

Üye
ya kardeşler ben internetten indircem fakat site bilmiyorum telefonumda net var giriom ama site bulup inddiremedim bir yardım forumda yeniyim

osman_28_1995_2

Üye
arkadaşım benim de var e250 8 tl ye usb aldım ve oyun yükledim sende böle yap ben zamanında çok aradım ama bulamadım usb aldım ve yükledim

selopo

Üye
Arkadaşlar sizin bimediğiniz bir şeyler var :bye2: ßEn H@Ck3R S3LOPo bunu çok araştırdm ve sizler için buldum bunun için yapmanız gereken
(samsung bluetooth programı indir) bu linki arama motoruna arat çıkan ilk siteye girin ordan hanqisini beqeniorsanız onu indirin orsaı bana aittir iii indirmeler:bye2:

huuuuu

Üye
Size en kısa yolunu anlatayım.Telefonunuzda internet ayarlarının yapılı olması gerek. adresine girin.uye olun.sonra dili turkce secin.yapmanız gereken tek sey duzenle kısmına tıkla sonra bilgisayarında yuklu olan cep oynunu gozattan sec ve upload de.sonra yine duzenle kısmından bu sefer sihirbaz.oraya tıkladıktan sonra index . bilmem ne unuttum simdi.ona tıkla.sonra en altta gosterin ustunde + isareti ona tıkla ve upload file secili olarak ekle de.daha sonra da az once siteye yukledigin oyunun isminin yanında ekle var tıkla ve ekle.en son olarak da gostere tıkla sagda.adres cubugunun = den sonraki siteye cep telefonunda gir ve oynunu cep telefonuna ekle.garanti veriyorum tas catlasa EN FAZLA 10 KONTOR gider.benden genelde hep 4 yada 5 kontor gidiyor.iyi sanslar.yada daha kısa yolda size benim uyelik adresimi vereyim.buna ekleyin.bu acıklamayı baska bir yerde de yapmıstım su an adresimde oyun dolu.sec sec begen misali.

uyelik adı=sghe200
secenek=gammawap
şifre=0

istersen hic oyun atma cep telefonuna gir sghe200.gammawap.com adresine gir oynunu sec ve download et.zaten sifremi ve id mi verdigim icin herkes yeni uyelik almak yerine benimkini kullanıyor ve daha iyi oluyor.yakında tum oyunlar benim adresimde olucak ve herkes indirebilecek.bende simdi multiplayer oyun arıyorum atıcam siteye.hadi hepinize kolay gelsin.

e250'ye oyun atabilmek için oyunun jar ve jad dosyalarının beraber olması gerekiyor site sadece jar alıyor jar dosyasını telefona indirince de tam yüklenemeden kapanıyor, bilgisayarda yüklü oyun jar dosyasıysa tek başına olmuyor yardımcı olursan sevinirim

cescfabregas55

Üye
benim telefonum e370 usb kablosu yok ama bluetooth var nasıl oyun atarım

Paranoya

Paranoya

Üye
imkansız .

Üst Alt