samsung s8500 wave yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mulli

Üye
    Konu Sahibi
samsung s8500 wave yardim
arkadaslar s8500 internet uzerinden facebook ve youtube ye giriyorum fakat video lari actigim zaman adobe flash player guncellemesi istiyor video lari acmiyor guncellemeyi tikliyorum fakat bu telefon icin uyumlu program bulunmadi diyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

cellatm

cellatm

Üye
bolt browser kullan youtube den izleyebilirsin.
Şuan için faceden izlenemiyor.

mulli

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler

IIIJ0KERIII

Üye
cellatım kieste samsung apps ten uyguluma indireceğim yada oturum açacağım zaman:bakım nedeniyle hizmet dışı olması veya kapasite sorunları nedeniyle sunucu steğinizi geçici olarak işleme alamıyor diyor.Çözümü varmı yada şuanda gerçekten bakımdamı.Bilgin varsa cevaplarsan çok makbule geçer.

officialavarees

officialavarees

Üye
bolt demeyin bize yhaa :@ dolphin varkenn.. sene sonu güncelleme gelecekmiş. o zaman ıvır zıvır browserlere ihtiyacımız olmayacak ;)

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
acil yardım. arkadaşlar s8500 wave bir hafta önce aldım.su içerken masanın üstünde bardak devrildi.menü tuşu çalışmadı servise gönderdim.450 tl istediler çok dimi sizce

--------------- Ekleme ---------------

medya marketten almıştım onlar gönderdi

lütfen arkadaşlar.teşekürler

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
acil yardım. arkadaşlar s8500 wave bir hafta önce aldım.su içerken masanın üstünde bardak devrildi.menü tuşu çalışmadı servise gönderdim.450 tl istediler çok dimi sizce

medya marketten almıştım onlar gönderdi

lütfen arkadaşlar.teşekürler

yuhh bee biraz daha isteselerdi çok az istemişlerr sen onu başka bi yere daha göndermeyi dene hangi servise vermişlerse yolacak adam arıyolar galiba

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
şimdide 650 tl istiyorlar.bir daha samsungmu töbe.şunu anladım nokiadan vazgeçmemeyi.tamamen kazık.ayıp ya n97 yi satıp wave almıştım.hata yaptığımı şimdi daha anlıyorumş

tamamen kazık.samsung yetkilelrine duyuruyorum.ama adamların umrunda değilki çok satıyor diye havaya giriyorlaralalı bir hafta oldu.4 haftadır serviste.yaptırmıyorum zaten alıp çöpe atıcam.zıkım olsun

loyka16

Üye
arkadaşlar samsung wave kullanıcısıyım dün en son sürümü yükledim ama ne olduysa anlamadım samsung apps uygulaması kayboldu nasıl geri getire bilirim yada nerden yükleye bilirim bilen varsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...