Bu problemin aynısını günler önce not ettik ama ne bir ilgilenen ne bir cevap yazan olmadı.Ufak bir problem gibi görünüyor ama bazı önemli mesajlarda sorun yaratabilir.Umarım anlayan bilen daha da önemlisi yardımcı olmak isteyen arkadaşlar okur da derdimize derman olur.günaydın arkadaşlar gelen mesajın saatiyle telefonun saati uyuşmuyor yani saat 9:29 sa o an gelen mesajın saati 08:29 olarak gözüküyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?? .
sorun gmt + ile alakalı . şunu deneyebilirsinizBu problemin aynısını günler önce not ettik ama ne bir ilgilenen ne bir cevap yazan olmadı.Ufak bir problem gibi görünüyor ama bazı önemli mesajlarda sorun yaratabilir.Umarım anlayan bilen daha da önemlisi yardımcı olmak isteyen arkadaşlar okur da derdimize derman olur.
92 uygulamadan fazlası olmuyor diye birşey duymuştum . max uygulama sayısındaysan silmen gerekiyor .kolay gelsin arkadaşlar sizlerden ricam kafama takılan bir soruya cevap alabilmem wave 8500 kullanıyorum 10 ana sayfa mevcut sanırım sayfaların hepside oyum uygulama ile dolu samsung apps den uygulama indirmek istediğimde maximum uygulama sayısına ulaşıldı diye hata veriyor. örnek iphonede sayfalar dulu olsada ayarlar bölümünde uygulamalar bölümüne kaydediyordu.wavede böyle bir özellik varmı yoksa sayfadan uygulama silmek zorundamıyız. saygılarımla.
arkadaşlar uygulamaları ana sayfada klasörler içinde toplamak mümkünmü?iphone da categories diye bir program vardı eskiden.şimdi yeni sürümüyle zaten klasörler içine alınabiliyor.mesela haberler deyip haber uygulamalarını içine toplamak gibi...
Arkadaşlar bana almanyadan samsung wawe hediye geldi ama 3G ayarlarını bi türlü alamıyorum telefona müşteri hizmetlerine msj attım olmadı aradım olmadı sizin bildiğiniz bir yöntem varmı
menü tuşuna basılı tuttuğunuzda widgetlar diye birşey çıkması lazım ?Arkasdaşlar ben bi türlü kaldırmadım ekrandaki widgetleri..bütün önerileri okudum uyguluyorum fakat silme simgesi çıkmıyor ben hepsini kaldırmak istiyorum..lütfen biri bana yardımcı olsun...
Telefonum Samsung GT-S8530
Arkasdaşlar ben bi türlü kaldırmadım ekrandaki widgetleri..bütün önerileri okudum uyguluyorum fakat silme simgesi çıkmıyor ben hepsini kaldırmak istiyorum..lütfen biri bana yardımcı olsun...
Telefonum Samsung GT-S8530
Öncelikle bugün üye oldum ve 1 haftalık S8500 wave kullanıcısıyım, buradan çok şey öğrendim ancak sorum şu;
Email adreslerimi kurdum, manuel istediğimde indir diyerek alıyorum, fakat e-mailler sadece konusu yazılı vaziyette geliyor yani içerik göremiyorum, ayrıca e-maillerimi otomatik alım ve uyarım için ne yapmalıyım.
Teşekkürler ...
ben bu forumda bir arkadaştan duymuştum kulak lık girişinde jack kırılmış bende teli açtım bide ne göreyim diyor soketler tam oturmamış yerine bende tam oturttum ses kesilme olayı kalktı benden tamamen dedi yani bir arızayı yaparken diğer arızayıda yaptım bence seninde aynı sorun bencearkadaşlar yeni 8500 aldım ama moralim çok bozzuldu aradığım kişiler sesin boğuk geliyor diyor ne yapmalıyım lütfenn anlayan varsa Allah rızası için yardım etsinn...

komik ama işe yaradı çünkü sorun yazılımsal gibi gelmişti.fakat daha sonra(1ay kadar) tekrar bozuldu ve bu kez görüntü hiç gelmedi.bende kies üzerinden yazılım güncellemesi yaptım
yeter ki bana yol gösterin. hard formattan öte bi format yokmudur telefon gene ilk haline dönse.anlayamıyorum tuhaf gelio. sevgiler.
ama samsung waveyse mevzu herkese büyük olmalı
telefonum tuş açma tuşunun üst kısmında kurşun kalem ucu kadar bir çökme var ve bu beni çok rahatsız ediyor
sorum şu wave'de kapak değişimi oluyor mu
malum samsung neticede oluyorsa garanti bedava yapmaz bunu biliyorum ama benim telefonun kaskosu var acaba kaskodan bir sonuç alabilir miyim çizilme sıvı kaçma ve çalınmaya karşı
şuan ünv.den dolayı şehir dışındayım istanbula gelmeme 15 gün var bi fikri olan varsa bir şey desinde rahatlayayım finallere çalışamamam yoksaa yaw
saygılar cümlenize1.0.2 jvj k1 e geçtim buarada hard formatta attım bu kez kamerayı açtıgımda direk kamera başarısız diyerek hiç açılmıyo. ne yapacagımı şaşırdım.güncelleme yapmaktan bile çekinen,aman daha iyi bi yazılıma sahip olmiyim bu haliylede telefonum beni her türlü idare eder düşüncesine sırf telefona bişiy olur düşüncesindeyken şimdi gözüm döndü herşeyi yapabilirimyeter ki bana yol gösterin. hard formattan öte bi format yokmudur telefon gene ilk haline dönse.anlayamıyorum tuhaf gelio. sevgiler.
ben faceden youtube den googleden daılymatıondan ındırdığım vıdeoları clipleı ızlıyemıyorum bıraz çalıyo bı kaç sanıye sonra şu uyarı çıkıyo> dosya yanlış veri içerıyor>bunu nası çözerım ıkıncısıde ben telefona bı fılm atmak ıstesem hangı yoları ızlemem gerekıyo yanı ne yapmam gerekıyo son bı soru ben faceden anlık chat olayını nası yapcam e budy yuklesem olurmu orda varmı ılgılılere şimdiden tşklrrrrrrrrrr

Merhaba benim sorunum kimine göre küçük ama bana göre çokkk büyükama samsung waveyse mevzu herkese büyük olmalı
telefonum tuş açma tuşunun üst kısmında kurşun kalem ucu kadar bir çökme var ve bu beni çok rahatsız ediyor
sorum şu wave'de kapak değişimi oluyor mu
malum samsung neticede oluyorsa garanti bedava yapmaz bunu biliyorum ama benim telefonun kaskosu var acaba kaskodan bir sonuç alabilir miyim çizilme sıvı kaçma ve çalınmaya karşı
şuan ünv.den dolayı şehir dışındayım istanbula gelmeme 15 gün var bi fikri olan varsa bir şey desinde rahatlayayım finallere çalışamamam yoksaa yaw
saygılar cümlenize
garanti bunları karşılamaz.selam arkadaşlar oncelıle hepınızın yenı yılını en içten dıleklerımle kutlar huzurlu ve wave li bı yılgeçırmenızı dılerım ben telden çook memnunum
amma bı sıkıntım var
ben faceden youtube den googleden daılymatıondan ındırdığım vıdeoları clipleı ızlıyemıyorum bıraz çalıyo bı kaç sanıye sonra şu uyarı çıkıyo> dosya yanlış veri içerıyor>bunu nası çözerım ıkıncısıde ben telefona bı fılm atmak ıstesem hangı yoları ızlemem gerekıyo yanı ne yapmam gerekıyo son bı soru ben faceden anlık chat olayını nası yapcam e budy yuklesem olurmu orda varmı ılgılılere şimdiden tşklrrrrrrrrrr
sorunun kesinlikle donanımsal. telefon darbe almış anakartı kırılmış kamera pimleri yerinden çıkmış olabilir. garanti yolu gözüküyor sana arkadaşım. Yada kesin olmamakla beraber telefonun sürümünü değiştirebilirsin. xxJID üstüne JJ9 u yüklersen telefonun muhteşem oluor. Sorun çıkardığını görmedim ben bu zamana kadar.
--------------- Ekleme ---------------
Bu tür video sitelerinde cebe video indirmene gerek yok. zaten açıldığında izlenebilior programlar vasıtasıyla.
Telefona bir film atmak için bittorentten videoları bul ve sonra ona uygun birde altyazı .srt dosyasını bul telefonun içine at. .srt dosyasıyla filmin adının aynı olması gerekiyor. ikisinide aynı yapmaya özen gösterin.
Anlık chat olayında IM i kullanmanı tavsiye ederim. Forumda incelersen zaten sorunun cevabını bulman mümkün.
--------------- Ekleme ---------------
Bu birazda senin hatan gibi duruyor.garanti bunları karşılamaz.
benim telefonda garantiden ayrı 1 yıllık cepkask kaskosu var ondan bir sonuç çıkar mı diye sordum
garantiyi sormadımGaranti karşılamaz biliyorum onu da yazdım zatenbenim telefonda garantiden ayrı 1 yıllık cepkask kaskosu var ondan bir sonuç çıkar mı diye sordum
garantiyi sormadım
wave kapak ya da kasa her ne haltsa işte onun değişimi oluyor mu şimdi normal bi telefoncuya gidip sorsam hemen bize sat diyorlar ondan fikri olan bi yazsın