arkdaslar kulaklık tlfn yuvasına tam oturuor mu, bnm kısı oturmuor, radyoyu acıncada tlf kıtlenıyor yardım edebılıcek olan varmı
korkma arkadaşım iyice bastır otursun bir problem yok
--------------- Ekleme ---------------
günaydın benim bir sorum olacaktı. hızlı menüde (tuşlar.Rehber.Mesajlar) orada nasıl düzenleme yapabilirim.
menüye girdikten sonra sol üstteki "dznl" ye tıklıyoruz önce hızlı menüdeki ögelerden birine basılı tutup menüye sürükleyip orada yer açıyorsun ondan sonra da menüden istediğini oraya sürüklüyorsun : )
Badada fexplorer ve file maneger gibi dosyo yoneticileri yokmu ben hiç rastlamadımm symbianda cok harika işler yapıo o programlar. telefonu windows gibi herşeyını goruyosun sistem klasorlerinı vb. birde badada ben hiç kurulmamıs program goremedimm s60 larda internetten sis. uzantılı dosyaları ındırıp telefonda manuel olarak kendimiz kurabiliyoruzz bizim badada ise samsung apsstan direk inidirp kendisi kuruyoo kurulmamıs dosya bizde kalmıyo.. bu konuda biligisi olan varmı acaba???
Badada fexplorer ve file maneger gibi dosyo yoneticileri yokmu ben hiç rastlamadımm symbianda cok harika işler yapıo o programlar. telefonu windows gibi herşeyını goruyosun sistem klasorlerinı vb. birde badada ben hiç kurulmamıs program goremedimm s60 larda internetten sis. uzantılı dosyaları ındırıp telefonda manuel olarak kendimiz kurabiliyoruzz bizim badada ise samsung apsstan direk inidirp kendisi kuruyoo kurulmamıs dosya bizde kalmıyo.. bu konularda biligisi olan varmı acaba???
böyle bir uygulama var dosya şifreleme özelliği dahil adı ise "myExplorer"
uygulama ücretsiz değildir 4-5 tl arası bir fiyatı vardır ancak biraz araştırıp da programı internetten indirip spoof yöntemi ile ücretsiz olarak yükleyebilirsin .
widgetları sayfaya nasıl ortaları hep sol ust kosede oluyor bide onerdıgınız uygulamalar neler?
normal ekranda ortalamak istediğiniz widget ın üstüne basılı tutup götürmek istediğiniz yere sürükleyin istediğiniz yere taşıyabilirsiniz .
Menü bölümüne klasör açılabiliyormu ? Açılıyrsa nasıl?
Birde hangi altyazı formatını destekliyor ?
1-menü bölümüne klasör açılmaz en azından daha görmedim şu ana kadar .
2-srt ve smi altyazı formatlarını destekler
Samsung wave şarji 15 gün gidermi. Konum gps. şebeke umts kapatsak. Ekran ışığı son ayarda kısık çalıştırsak 15 gün gidermi
ne yaparsan yap böyle birşey olmayacaktır zaten piyasada bile 15 gün şarjı giden az sayıda telefon var . smartphone larda böyle birşey yok şu ana kadar .
Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.
1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?
üzgünüm ama istediğiniz iki ayar da şu anda mevcut değil . ilerde halledilmesi dileğiyle : )
youtube video download için bir program yapmışlar ama düzgün çalışmıyor yada çalışanlarınki de 1 haftada indiriyor . ileride daha düzgün çalışan versiyonları çıkacaktır sadece beklemek gerek : )
akkadşlaşlar.teli alalı bir hafta oldu medya marketen.masanın üstünde bardaktaki su döküldü.teli birgün açmadım.daha sonra açtım tel çalıştı fakat menü tuşu çalışmadı.servise gönderdim.medya market benden 450 tl istedi.servisi aradım 650 tl istedi.ne kadar salakça dimiçben hep nokia kulanıyordum şimdiye kadar.şimdi nokianın değenini anlıyorum.tam kazık SAMSUNG.
terbiyesizlik bu ya.canım nokyam benim.artık samsungu kimseye tavsiye etmiyorum.sakın ha
nokya diye bir telefon yok ama benim önceden kullandığım "nokia" marka telefonlarım vardı .
telefonun üstüne su döküp servisin söylediği fiyatı beğenmemek de ilginç . nokia da denize girince telefon bozulursa bedava yapıyolar sanırım ?
bu telefonda ısınma sorunu var diyolar doğru mu ??
evet telefonda işlemci vb şeyler olduğu için telefon çok ısınıyor ancak kullanım klavuzunda da yazdığı gibi elle dokunulmayacak dereceye bile gelse bu ne telefonun performansını etkiler ne de telefona bir zarar verir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz