Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Voodoodream

Üye
Wave 1
Kamerada pembeleşme sorunu mevcut, Rahatsız etmeye başladı.
Bugün Samsung İstanbul Kadıköy Teknik Servisiyle az önce görüştüm.
Samsung Wave Pembeleşme Sorunu hakkında kendilerine önceden bir kaç cihaz daha geldiğini söylediler.
Kamera değişimi yaptıklarını ve cihazın düzeldiğini söylediler. İlgilenenlerin bilgisine.

Tel : +90 216 338 7670

Adres : Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. No: 3/301 Kadıköy / İstanbul

mvelten

mvelten

Üye
Wave 1
Kamerada pembeleşme sorunu mevcut, Rahatsız etmeye başladı.
Bugün Samsung İstanbul Kadıköy Teknik Servisiyle az önce görüştüm.
Samsung Wave Pembeleşme Sorunu hakkında kendilerine önceden bir kaç cihaz daha geldiğini söylediler.
Kamera değişimi yaptıklarını ve cihazın düzeldiğini söylediler. İlgilenenlerin bilgisine.

Tel : +90 216 338 7670

Adres : Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. No: 3/301 Kadıköy / İstanbul

evet fabrikasyon hatası dediğiniz gibi samsung da farkında bunun o yüzden hızlı bir şekilde değişim yapılıyor .

Voodoodream

Üye
bugün verdim cihazı pembeleşme sorunu için samsung servise bakalım sonuç ne çıkıcak.

mulayimters3881

Üye
merhaba arkadaşlar samsun wawe s 8500 de bir arkadaşımın notbook unda pc internet bağlantısı ile nete bağlandım fakat kendi masa üstü pc imde bağlanamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

elive

elive

Emekli Yönetici
Selam Arkadaşlar... Turkcell 3G Video NTVSPOR, NTVHABER paketlerine üyeyim ama link mesajları (push sms diyorlar sanırım) gelmiyor. Bütün ayarları tam.. Daha önce Nokia da boyle bir sorun yoktu. Yanılmıyorsam bu tür akıllı telefonlar güvenlik nedeniyle bu SMS leri otomatik olarak engelliyorlarmış yine aynı şekilde Garanti cep şifrematikte yükleyemiyorum. Bu konuda daha fazla bilgisi veya çözüm önerisi olan varsa şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

tahjii

Üye
arkadaşlar bendede s8500 var telefon 4. kattan asanssör boşluğuna düştü arka batarya kapağı yamulmuş ama kapak bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

candro

candro

Üye
Arkadaşlar benim telefonum daha yeni geldi hediye telefonu açtığımda Ekranda bi simge vardı ana sayfada Resim ayarla diye duvar kağıdı için ama bu anasayfada duruyo onu kaldıramıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

mvelten

mvelten

Üye
Arkadaşlar benim telefonum daha yeni geldi hediye telefonu açtığımda Ekranda bi simge vardı ana sayfada Resim ayarla diye duvar kağıdı için ama bu anasayfada duruyo onu kaldıramıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
menü tuşuna basılı tutup tümünü sonlandır diyin . bahsettiğiniz şey widget sanırım kapanması lazım .

bizimsaglik

Üye
s8500 şarjı hangi modellerle uyumlu. araç şarj aleti alacamda uyumlu modeli bulamadım bilgi verirmisiniz?

calvinklein25

Üye
Merhaba arkadaşlar,yazın samsung wave i aldım kullanmaya başladım güzel telefon fakat son birkaç gündür 5.1 ses sistemi çalışmıyor."5.1 kanalı sadece ses efektleri kapalı olduğunda çalışır" yazıyo ve 5.1 özelliğini açmıyo bide benimki bada 1.0.2 onu 1.2 ye güncelleyebilir miyim? güncelleyebiliyorsam nasıl? bunları biliyosanız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

ceycey111

ceycey111

Üye
Merhaba arkadaşlar,yazın samsung wave i aldım kullanmaya başladım güzel telefon fakat son birkaç gündür 5.1 ses sistemi çalışmıyor."5.1 kanalı sadece ses efektleri kapalı olduğunda çalışır" yazıyo ve 5.1 özelliğini açmıyo bide benimki bada 1.0.2 onu 1.2 ye güncelleyebilir miyim? güncelleyebiliyorsam nasıl? bunları biliyosanız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

5.1 i kullanmak için müzikte ayarlara gir Ekolayzer ı ve efekt i normal yap çalışır.

bada 1.2 ye yükselme işide heniz orjinal yazılım kiese glmedi ama orjinl olmayan yazılımı yükleyebilirsin forumu biraz karıştır bulursun:evet:

aaksoy_01

Üye
arkadaslar ben samsung wave 8500 aldım anca facebook progları yüklemek istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.(sansung apps den indirdim ancak paylasım yapamamıyorum yardımcı olursanız sevinirim [email protected]

xazakx

Üye
Arkadaşlar benimde wave ile bazı sorunlarım var.İlk sorun telefonu aldıktan bir kaç hafta sonra başladı.Telefonda kamera özelliğini çalıştırdığımda her zaman olmamakla birlikte telefon kendini yeniden başlatıyordu.Şu son 1-2 haftadır yeni bir problem ortaya çıktı bu sefer müzik dinlerken şarkılar arasında dolanırken donma oluyor ekran siyahlaşıyor sonra yavaş olarak açılıyor ama üst kısımdaki telefonun şarjı çekimi gibi simgeler gelmiyor fakat telefon çalışmaya devam ediyor(hızı çok yavaş olarak) ardından bazı programlara girdiğinizde telefon kendini tekrar açıp kapatıyor ve son olarak telefonum hep kabında tuş kilitli haldedir ama arada sırada kendini yeniden başlatıyor telefon gerektiğinde tuş kilidini kaldırdığımda (sanırım kendini yeniden kapatıp açmış olurak) pin kodu istenen bölüm geliyor yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar benimde wave ile bazı sorunlarım var.İlk sorun telefonu aldıktan bir kaç hafta sonra başladı.Telefonda kamera özelliğini çalıştırdığımda her zaman olmamakla birlikte telefon kendini yeniden başlatıyordu.Şu son 1-2 haftadır yeni bir problem ortaya çıktı bu sefer müzik dinlerken şarkılar arasında dolanırken donma oluyor ekran siyahlaşıyor sonra yavaş olarak açılıyor ama üst kısımdaki telefonun şarjı çekimi gibi simgeler gelmiyor fakat telefon çalışmaya devam ediyor(hızı çok yavaş olarak) ardından bazı programlara girdiğinizde telefon kendini tekrar açıp kapatıyor ve son olarak telefonum hep kabında tuş kilitli haldedir ama arada sırada kendini yeniden başlatıyor telefon gerektiğinde tuş kilidini kaldırdığımda (sanırım kendini yeniden kapatıp açmış olurak) pin kodu istenen bölüm geliyor yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

Sen telefonu bi servise götür bence :evet:

silver021

silver021

Üye

senin telefonun garantiye gitmesi gerek. yada *2767*3855# ile bi format at tekrar bi dene aynı sorun devam ediyorsa en güncel 1.0.2 ye geç kiesten. eğer sorununun çözülmediyse yapılıcak tek şey teknik servis. telefon hakkı rahmetine kavuşmadan git yaptır bir an önce. benim başıma daha önce hiç böyle bir sorun gelmedi çünkü :)

*umutlu*

Üye
slm arkadaşlar, widget dosyası (*.wgt) winrar ile açıyorum ikon değiştiriyorum. tekrar rar yada zip yapıp, (*.zip-*.rar ) sonu (*.wgt) yapıyorum. yığın bellek modu ile hazıfa kartına atıyorum. ancak açmadan zipli dosyanın uzantısını .wgt yaptığımda telefona kuruyor. ikonu aynı işimle değiştirip tekrar zip leyip uzantısını .wgt yapıp hafıza kartına yüklediğimde uygulama çalıştır dediğimde yükleme başarısız uyarısı geliyor. yardımlarınız için teşekkürler

lagionaire

Üye
arkadaşlar bugün samsung wave8500 aldım bende fakat bnm telde facebook twitter simgeleri yok rss den de bağlanamıo doğal olarak bunu nasıl indirebilirim

iuee

Üye
merhaba arkadaslar benim bi sorum var mesaj yazarken t9 veya nasıl anlandırıyorsanız otomatik sozcuk tahmin etme diyeyim onu kapatmanın bi yolu var mı. q klavyede cogu zaman yardımdan cok takoz oluyor bana

xazakx

Üye
merhaba arkadaslar benim bi sorum var mesaj yazarken t9 veya nasıl anlandırıyorsanız otomatik sozcuk tahmin etme diyeyim onu kapatmanın bi yolu var mı. q klavyede cogu zaman yardımdan cok takoz oluyor bana
mesaj yazma yerinde altta boşluk tuşunun yanında tr işareti var ona uzunca basorada üstte öngörücü yazı var yeşil renklidir onu iptal et sorununu halletmiş olursun

m.uti

Üye
arkadaslar wave ile vodafon hattı olup mobıl tv ye uye olan varmı ben birtürlü olamadım abone müşteri hizmetlerini arayıp 15 dakika şu tüm müşteri hizmetlerimiz diğer müşteriler ile ilgileniyor lütfen bekleyin kelimesini duymak istemiyorum lütfen üye olan mesaj atsın ben oldum veya olmadım diye tek öğrenmek istediğim bu

Üst Alt