Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

extrem_015

extrem_015

Üye
merhaba arkadaşlar wave de need for speed shift i kies ten indirdim pc den telefona atarken tam bitmesine yakın UYGULAMANIN YÜKLEME PAKETİ HATALI diye uyarı verip yüklemiyor,ayrıca birde telefondan indirip denedim acaba olurmu diye aynı şey telefondan yükleyincede oluyor uygulamanın yükleme paketi hatalı diyor ne yapabilirim acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.....

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek yokmu :(

Lacrymosa

Üye
merhaba arkadaşlar wave de need for speed shift i kies ten indirdim pc den telefona atarken tam bitmesine yakın UYGULAMANIN YÜKLEME PAKETİ HATALI diye uyarı verip yüklemiyor,ayrıca birde telefondan indirip denedim acaba olurmu diye aynı şey telefondan yükleyincede oluyor uygulamanın yükleme paketi hatalı diyor ne yapabilirim acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.....

yardım edecek yokmu :(

Tekrar indirmeyi dene.

extrem_015

extrem_015

Üye
kaç kere silip tekrar denedim ama nafile aynı sorun UYGULAMANIN YÜKLEME PAKETİ HATALI deyip kırmızı ikaz işareti ve yüklenmiyor

Lacrymosa

Üye
O zaman Kies'den değil telefon üzerinden yükle. Zaten ben Kies'i anlamış değilim. Neye yarıyor? Telefon yazılımını güncellemek dışında hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum.

extrem_015

extrem_015

Üye
O zaman Kies'den değil telefon üzerinden yükle. Zaten ben Kies'i anlamış değilim. Neye yarıyor? Telefon yazılımını güncellemek dışında hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum.
yazıyı tam okumamışsın herhalde zaten hem kies te hemde telefondan indirince aynı sorunu veriyor ayrıca kies çokta kötü değil güzel

yani ikisindede denedim ama nafile oyunda bir şey var desem apple store dan indiriyorum indirip oynayanlar var hiç bilen yokmu ya

caneryendi

caneryendi

Üye
yazıyı tam okumamışsın herhalde zaten hem kies te hemde telefondan indirince aynı sorunu veriyor ayrıca kies çokta kötü değil güzel

yani ikisindede denedim ama nafile oyunda bir şey var desem apple store dan indiriyorum indirip oynayanlar var hiç bilen yokmu ya

arkadaşım ben indirdim oynuyorum hiç sorun yok... sen muhtemelen 500 bin kullanıcının dışında kaldın bu oyun 500 bin kullanıcı için ücretsizdi böyle birşey olabilir yoksa bunun bi ayarı felan yok...

extrem_015

extrem_015

Üye
peki kardeş madem need for... öyle tamam kullanıcı sınırlaması var ok. ee peki kuran programıda aynısını yapıyor allahalla delirecem yaw:off: yokmu bilen :bye2:

shelby-15

Üye
Telefonun menüsünde dosya yönetici var, ordan isediginiz dosyayı istediginiz hafızadaki (telefon / hafıza kartı ) dosyaya taşıyabiliyorsunuz ....

1234 deneyin .

denedim olmuyor

&dijital96

&dijital96

Üye
Arkadaşlar merhaba :)
Cepten face'e girince bir şeyler paylaşamıyor muyuz?Ben önce beğenemiyoruz da sanmıştım ama beğenme varmış tesadüfen buldum.Paylaşma yapılmıyor mu bilen var mııı??

Bir de normalde 0.facebook.com'dan girince ücretsiz oluyordu.Ama burdan direk touch.facebook.com'a gidiyor.Eğer kablosuz modem varsa face'e girebiliyorum ama yoksa face açılmıyor:hmmmÜst solda 3g işaretinin üzerinde bir artı işareti çıkıyor kırmızı oluyor ama sonra süre doldu diyor face açılmıyor. Yardımcı olur musunuzz??

fifacafe

Üye
Merhabalar cihazın sürümünü kies ten update ederken hata verdi hata şu şekilde; (Beklenmeyen bir hata üretici yazılımın yükseltilememesine neden oldu. Üretici yazılımını kurtarma işlemini şimdi yapmak istiyormusunuz?) bu işlemi yapmayı deniyorum sonra tekrar aynı hatayı veriyor :S lütfen yardımcı olurmusunuz...

OxHy

Üye
Arkadaslar Kies actıgım zaman Apps e gırmek ıstedımde uyarı yazısı cıkıyor guncelle dıyor evet dedım zaman bırseyler yukluyor sanırım guncellıyor ama guncelleme bıttıkten sonra yıne aynı hatayı verıyor Hayır a tıkladıgım zamanda Apps ı kapatıyor gerı menuye gırıyor yanı Kıes te apps ı kullanamıyorum .

dafiaa

Üye
arkadaslar ben samsung wave almayı düşünüorum ama pil ömrü ne kadar we bada işletim sistemi hakkında geniş bi bilgi werebilecek olsa weebilirmi..acil yardm edin ltfnnnnnnnnn...

d880bjk

Üye
Bİ KEREDE ÇALINTI YAPMAYIN !!!! BU BAŞLIĞI DONANIMHABER'DE AÇTIK VE AYNEN KOPYALA YAPIŞTIR İLE BAŞLIĞI ÇALIP BİRDE TEŞEKKÜR BEKLİYORSUNUZ.

YAZIK:off:

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
Acaba wave de yeterli uygulama var mı?

&dijital96

&dijital96

Üye
Arkadaslar Kies actıgım zaman Apps e gırmek ıstedımde uyarı yazısı cıkıyor guncelle dıyor evet dedım zaman bırseyler yukluyor sanırım guncellıyor ama guncelleme bıttıkten sonra yıne aynı hatayı verıyor Hayır a tıkladıgım zamanda Apps ı kapatıyor gerı menuye gırıyor yanı Kıes te apps ı kullanamıyorum .

Ya bende de bunun benzeri bir şey oluyor. "Samsung Apps'i kullanmak için,Samsung Kies'i en son sürümüne güncelleştirmelisiniz.Şimdi güncelleştirmek istiyor musunuz?" diye bir soru çıkıyor ilk başta evet diyorum.Sonra direk masaüstüne gidiyor. Kies update "Yüklenecek dosyalar denetleniyor(0/0)" diyor sonra o kendi kendine kapanıyor hiç bir şey yüklenmeden Kies baştan başlıyor :S Bir türlü yapamadım.:ağlarım: Bende kullanamıyorum kies'te apps'i....

okanssss

Üye
samsung apps açınca güncelleştirmevar diyr... ee o zaman tamam guncelle diyorum yüklyüro bi şeyler sonrada hata veriyo 0xff10 hatası deli etti beni halbuki kiesden telefonu update ettim... ya deli oldum. cihazı kırmak üzereryim...yardım...
birde bu kies olmadan direk jar uzantılı dosyları usbden telefona yükleyip setup gibi kurabilecekğimiz uygulamaların olduğu siteler varmı ?

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
arkadaşlar çok acil!!!! samsung wave de yeterli uygulama varmı.Ona göre ya iphone alcam ya da n8 i beklicem
:hmmm

Lacrymosa

Üye

dafiaa

Üye
arkadaslar benim de bir sorum olacak.
samsung wave nin fiyatı o kadar özelliğe ragmen biraz düşük gibime geldi..bunun sebebi bada işletim sistemi olablr mi.sonucta yeni bi işletim sistemi nasıl o9ldugu tam olarak bilinmiyr..ndn düşük acaba ?

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
arkadaslar benim de bir sorum olacak.
samsung wave nin fiyatı o kadar özelliğe ragmen biraz düşük gibime geldi..bunun sebebi bada işletim sistemi olablr mi.sonucta yeni bi işletim sistemi nasıl o9ldugu tam olarak bilinmiyr..ndn düşük acaba ?
tahminimce doğaldır çünkü omnia serisi vb telefonlarda olan windows mobile yok bide bada yeni olduğundan olabilir ama şüphelenme bada müthş!:yuru

Üst Alt