Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

spidermannat

Üye
aarkadaslar benim yeni aldıgım wave i bilgisayara taktımm kiesi calıştı orda yazılım yukseltme secenegi vardı bastım buldu birtane ama sonrada sorun cıktı şimdi telefon calışmıyor yazılımı silindi galiba ne yapacam bilmyorum birde telefonu internetten aldım garantiiside sqadece istanbulda ve bende mardindeyim

laben_bruder

Üye
samsung wave kullanıyorum yanlız o kadar arastırdım menü widgeti bulamadım bilen varmı yardım edebilirmi?

cataron

cataron

Üye
Bu arada bende birşey sormak istiyorum, Cepten SamsungApps a girdiğimde oturum açma yerinde hep aynı kullanıcı adı yapışıp kaldı, buton aktif değil, benim 4-5 hesabım var diğerlerine nasıl geçeceğim.
Bu arada internet ayarlarınıda sıfırladım, kayıtlı kullanıcı adı ve parolada dahil.

inmortal_bb

Üye
arkadaslar videolar telefonu yan cevirdigimiz zaman neden yan dönmüyor yardimci olurmusunuz

desir1305

Üye
Elinize sağlık süper paylaşım.Bende dokunurken bile korkuyorum ekran çizilecek diye,ama bu videodan sonra korku kalmadı :)

Lacrymosa

Üye
aarkadaslar benim yeni aldıgım wave i bilgisayara taktımm kiesi calıştı orda yazılım yukseltme secenegi vardı bastım buldu birtane ama sonrada sorun cıktı şimdi telefon calışmıyor yazılımı silindi galiba ne yapacam bilmyorum birde telefonu internetten aldım garantiiside sqadece istanbulda ve bende mardindeyim

Garantisi sadece İstanbul'da diye bir şey olamaz. Tüm Türkiye'de servise verebilirsiniz. Telefonu getiren dispiritör firmaya verebilirsiniz.

arkadaslar videolar telefonu yan cevirdigimiz zaman neden yan dönmüyor yardimci olurmusunuz

Döner. Telefonun sensöründe sorun olmasın?

tr-trance

Üye
Hayır tabii ki. Telefonu kapatmanız gerekmiyor. Öyle dediğinde menü düğmesine basılı tutun. Çalışan uygulamalar gelecek ekrana. Widget ve Anasayfa dışındaki diğer uygulamaları yanındaki kırmızı çizgiye basarak kapatın. Sonra ordan çıkın. Otomatik olarka USB'ye bağlanacaktır.

teşşekür ederim.yaptım oldu.

eldemm

Üye
merhaba, samsung 8500 wave ile internette facebook ta dahil tüm sitelerde video izleyebileceğim söylenmişti. fakat telefonumda videolar çalışmıyor. bunun nedeni ne olabilir?

cengiz7788

Üye
kies üzerinden apps bğlandığım sırada SUNUCU PROTOKOL İHLALİNDE BULUNDU uyarısı çıkıyor çözümünü bilen varmı (2 gün önce bi sorun yoktu)

atkn31

atkn31

Üye
merhaba, samsung 8500 wave ile internette facebook ta dahil tüm sitelerde video izleyebileceğim söylenmişti. fakat telefonumda videolar çalışmıyor. bunun nedeni ne olabilir?

flash player'ın eski sürümü yüklü telefonu güncelleştirmen gerekiyo Kies'e gir sağ alttaki simgeye tıkla tel bağlıyken güncelleştirme indirip yüklesin o zaman belki çalışır

--------------- Ekleme ---------------

yukarda cevapsız 1 soru kalmış ben de merak ediyorum widget uygulaması bulamıyorum telden gelenler var 1 tek ne yapmalıyız??

kcankaynak

Üye
evet telefona yeni uygulama indirdim ancak çalıştıramıyorum çünkü badanın güncellemesi gelmiş kies yardımıyla telefonu pc ye bağlayınca güncelleştirme inecekmiş yapan arkadaşlar var mı bi sorun yaşadınız mı ?

extrem_015

extrem_015

Üye
yaw arkadaşlar wave de dediğiniz 2. sorunun cevabı gibi yaptım fakat bu sefer youtube açılıyor, ama google ve tarayıcıyla nette gezemiyorum bunun için ne yapmalıyız_?

irey34

Üye
arkadaşlar aynısını sizde deneyin ltfen benim telefondanmı çok merak ediyorum. daha 1 hafta önce aldığım 8500 ü tuş kilidi açtıktan sonra arama tuşuna basıyorum sonra oradan rehberi tıklıyorum herhangi bir harfe bastıktan sonra 2. ismi sola mesaj veya sağa iterek arama yaptığımda telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor lütfen cevaplarınızı bekliyorum......

isbiliraydin

Üye
arkadaşlar aynısını sizde deneyin ltfen benim telefondanmı çok merak ediyorum. daha 1 hafta önce aldığım 8500 ü tuş kilidi açtıktan sonra arama tuşuna basıyorum sonra oradan rehberi tıklıyorum herhangi bir harfe bastıktan sonra 2. ismi sola mesaj veya sağa iterek arama yaptığımda telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor lütfen cevaplarınızı bekliyorum......

bende olmadı.???

kiesten güncelleme yaptın mı telefona?

hem daha pratik yollar varken niye öyle arama yapıyorsun ki.

arkadaşlar samsung appstore ile ilgili temaların, widgetlerin, yaralı uygulamaların olduğu bir başlık var. İlginizi çekecektir. Konu sürekli güncelleniyor. favorilerinize eklemeyi unutmayın. benden size kıyak olsun:

irey34

Üye
evet kiesten güncelleme yaptım öncesinde olıyomuydu bilmem. daha kısa yollar olduğunu bende biliyorum :))))
böyle bir hata herkestemi var onu merak ediyorum servise gönderdim cihazı zaten bakalım artık kasasında problem vardı
umarım yenisiyle değişirler

cbalim

Üye
arkadaşlar ayarlar>tel hakkında>divx diye bir bölüm var nasıl kaydetme yapacağız yazan siteye girdiğimde ise pek bir şey çıkmıyor yapan varsa yardımcı olablir mi?

tr-trance

Üye
slm,arkadaşlar benim bi sorum olacak.samsung apps lersdan biraz yüklemdim.ama şimdi hafıza kartımda 7,5 gb yer olmasına karşın hafıza dolu dior ve inderemiorum.
Menü>Ayarlar>Uygulamalar>Yükleme ayarları>Varsayılan yükleme konumu>Hafıza kartı bunu denedim olmadı.yarıdım ederseniz çok sevinirm.şimdiden teşşekürler.

Telefon hafızasındaki herşeyi mümkün oldugunca hafıza kartı üzerine taşıyın bomboş olsun. (Dosya Yöneticisi ile )

Cevap:

bende de aynı sorun var.dosya yöneticisi ile demişsin.biraz daha açıklayabilrmisin.nasıl yapmam gerek.yardım edersen çok sevinirim.şimdiden teşşekkür ederim

cataron

cataron

Üye
Ben ilk önce her 2 hafızayıda biçimlendirdim, sonrasında bütün yüklemeleri h.kartına aldım problem yaşamadım daha.

shelby-15

Üye
arkadaşlar telefonun şifresini nasıl bulabilirim hiçbir yerde yazmıyor.lütfen yardım edin telefonum samsung wave GT-S8500 lütfen acil yardım

arkadaşlar telefonun şifresini nasıl bulabilirim hiçbir yerde yazmıyor.lütfen yardım edin telefonum samsung wave GT-S8500 lütfen acil yardım lütfen

Ozan

Ozan

Admin

bende de aynı sorun var.dosya yöneticisi ile demişsin.biraz daha açıklayabilrmisin.nasıl yapmam gerek.yardım edersen çok sevinirim.şimdiden teşşekkür ederim
Telefonun menüsünde dosya yönetici var, ordan isediginiz dosyayı istediginiz hafızadaki (telefon / hafıza kartı ) dosyaya taşıyabiliyorsunuz ....

arkadaşlar telefonun koduni nasıl bulabilirim hiçbir yerde yazmıyor.lütfen yardım edin telefonum samsung wave GT-S8500 lütfen acil yardım
1234 deneyin .

Üst Alt