Samsung s8500 Wave Kulaklık Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

illegend66

illegend66

Üye
bundan önce n70 me kullanıyordum kulaklığı wave in kulaklığından çok kaliteli deneyin farkı görürsünüz.

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal kulaklığı dün itibariyle telefonu aldığım yerden temin ettim.Şunu diyebilirim normal kulakiçi kulaklıklardan hiçbir farkı yoktur.Özellikle gidip orjinal kulaklık almayın daha iyi kulaklık içi kulaklıklar var onları tavsiye ederim.

elvan1993

Üye
creative kulakliklarıda güzel. ben model olarak bilmiyorum ancak creative ve sony nin müzik için donanimlari herhalikarda daha gelismis bunu acikca söyleyebilirim. benim creative kulaklikta sesler pürüzsüz ve yetkin çikior. 5.1 efekti yerine bass enchament ve classic olarak olarak ayarlarsan samsungun hertürlü kulaklikta yani en kötüsünde dahi müthiş bir ses verdigini dinleyince anliyabilirsiniz.
ensamsung wae 2 var orjinal kulaklığıyla o ayarlrı yaptım mükemmel bi ses alıyorum süper yani

kademxx

kademxx

Üye
bence creative markalı bir kulaklık almanı tavsiye ederim. bende birkaç tane kulaklık var mesela, telefon için creative ep630 modelini kullanıyorum, bir yıldan beri filan bu telefon ile kullandım. daha önce de nokia telefonumda kulanıyordum. creative den şaşma derim. philips shneseir filan onun yanında ufacık tefecik kalıyo bence.

cehili

cehili

Üye
    Konu Sahibi
bence creative markalı bir kulaklık almanı tavsiye ederim. bende birkaç tane kulaklık var mesela, telefon için creative ep630 modelini kullanıyorum, bir yıldan beri filan bu telefon ile kullandım. daha önce de nokia telefonumda kulanıyordum. creative den şaşma derim. philips shneseir filan onun yanında ufacık tefecik kalıyo bence.
Creative'ler gerçekten çok kaliteli.Eğer kulaklığı temin etmeseydim(bedava(h)) creative ep630 modelini alacaktım.Ben de herkese tavsiye ederim.

makinaustası

Üye
başka kulaklıklar önerilmiş de ama bunların üzerinde mikrofon olomadığı için orjinaldeki gibi kulaklık üzerinden konuşma yapmak mümkün mü?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
orjinal kulaklığı bayaa tuzlu..:evet: kulaklık girişi hertürlü kulaklığı desteklediği için farketmez yani güzel ses çıkaran bir tane al kullan.. tavsiyem kulak içi kulaklıklardan al.. :oke:

orjinal kulaklık neye göre kime göre tuzlu orayı bi anlamak lazım

dostum sen bi samsung servise git kulaklık 25 lira ben aldım orjinal

fullwar

fullwar

Üye
Dostum konu 4. ayda açılmış hala kulaklık almadınızmı? :) Philips'in bir modelini kullanıyorum. Arkadan kavramalı ve 5.1 desteği var. 60tl falandı aldığımda fakat mikrofonu yok. Çok kaliteli bir kulaklıktır.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
demekki hala alamamış arkadaş ne kadar pintisin yaw bin liralık telefon kullanıyorsun 30 liralık kulaklıgın lafını yapıyorsun :)

buse_044

buse_044

Üye

creative ep 630 dan memnun musun benim de almam lazım orjinali bozuldu

bluering

Üye
creative ep 630 kullandım 2 yıl civarı. basından ve kalitesinde çok memnundum. kışın mikrofonlu kulaklık lazım oldu, malum soğuklar.:naughty: yine aynı modelin mikrofonlusu olan ep630i modelini aldım canavar gibi maşallah. yalnız dikkat edin dışarıdaki seslerden sizi soyutluyor. arabalara dikkat yolda yürürken:)

Üst Alt