KiN111
Üye
telefonum 8 kere şiddetli olarak yere düştü 1 kezde üstüne bira döküldü ama hala sapasağLam gurur duyuyorum telefonumlaP
bu arada ekranın hiçbir şekilde çizilmemesi süper anahtarla ve bıçakla denedim çizilme fln yok
önce menü tuşuna uzun bas altta hepsini sonlandır var ona bas.açık her program kapanır widgetler de dahil.sonra widget tuşuna bas ondan sonra teli yan çevir.kırmızı şekiller var stop şeklinde.ona bas hepsini tek tek kapat.bi tane kalır oda ana ekranın zaten.sonra da kaydet e bas tamamdıronce widget tusuna basiyorum sonra yan ceviriyorum ama sil isareti gelmiyor vede widgetleri asagiyada atamiyorum sorun nereden kaynaklaniyor acaba
tsk
telefonum 8 kere şiddetli olarak yere düştü 1 kezde üstüne bira döküldü ama hala sapasağLam gurur duyuyorum telefonumlaP
bu arada ekranın hiçbir şekilde çizilmemesi süper anahtarla ve bıçakla denedim çizilme fln yok
teli yan çevirdiğinde widgetlerin üzerinde kırmızı tuş var.trafikteki stop şeklinde. oraya bas.unutmadan teli yan çevirmeden önce winget ekleme kaldırma şekline bas
acil yardım arkadaşlar tele su kaçtı menü tuşu çalışmıyor.medya market servise gönderdi 450 tl istiyorlar.çok saçma değilmi sizce bende vazgeçtim
bu sorunu birkaç kez bende yaşadım ancak bugün kies üzerinde güncelleme yaptım son versiyonu yükledim bakalım tekrar olacakmı.. bu arada bunun neden olduğunu ve bir çözümünü bulan varsa ve yazarsa sevinirim.Arkadaslar samsung wave 8500 telefonumu kutu içinden çıkan kılıf ile kullanıyorum. Fakat her defasında pantolon cebimden çıkardığımda telefonun kapandığını ve pin kodu ister halde buluyorum. Bu bana pahalıya patlayabilir. Dolayısı ile buna çöüzm bulmam gerekiyor. Bulamazsam telefonu satmayı düşünmeye başladım bile.
bu sorunu birkaç kez bende yaşadım ancak bugün kies üzerinde güncelleme yaptım son versiyonu yükledim bakalım tekrar olacakmı.. bu arada bunun neden olduğunu ve bir çözümünü bulan varsa ve yazarsa sevinirim.
teşekkür ederim yardımın içinnn peki mesajlaşmada smile yok mu onları göremedim
ya akadşlar.veya samsunk yetkileri ama lütfen yarımcı olun.ufak bir su teması için 650 tl istiyorlar.sadece menü tuşu çlışmıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?