betaprox
Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S
Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S
Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.
.kulaklık girişi tanıma süresi var kendiliğinden düzelicektir servise yollamayın
Telefonu bilgisayara taktığımda telefonda pc bağlantısı boşken kullanılabilir.Çalışan uygulamaları kapatın yazıo.bende telefonu kapatıp tekrar açtığımda kiese bağlanıyor.Kies e her bağlanmak istediğimde telefonu açıp kapamam mı gerekicek???
Yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşşekür ederim...
çekilen fotoğrafları bilgisayara atınca görüntü kalitesi nasıl oluyor arkadaşlar?
kardeş samsung çin malıbu dediğini ben de denedim yüzde 85le başlıyor telefon bu arada samsung hangi ülkenin malı her şeyi çin samsung almanya diye biliyordum
--------------- Ekleme ---------------
altyazıları yüklüyorum telefon görmüyor aynı isim yapınca da zaten aynı isimle dosya var diyor ne yapabilirim
samsung kies üzerinden uygulamalar çok kısa sürede anında teline yüklenir cepten yüklemeler saatleri bulurherkeze selam.bende Samsung Wave kullanıcısıyım.bi sorunum var.gun geçtikçe ve uygulama yukledıkce APPS uygulamam yavasladı.su an telefondan uygulama ındıremıyorum ufacık uygulamalar sattler suruyo.su bılgılerıde vereyım hafıza kartıdolu değil hatta su an uygulama yok hepsını kaldırdım hafızakartını yenıden bıcımlendırdım.
konuyla ılgılı yardımcı olabılırmısınız?
teline nimbuzu yüklersen face messenger kullanırsınselam...hocam ben telefonu denedim..çok güzel ya..sana bazı sorularım olacak..facebook ve youtube dan video izleyebiliyormusun?facebook ta online chat var mı? ve şarjı kaç gün gidiyor?içindeki oyunları güzel dimii ? beni bilgilendirirsen çok sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?