beylerbeyi44
Üye
Samsung Wave aldım 4 gündür Kies ile uğraşıyorum. Cihaz çok güzel ama bu kies yüzünden sıyırmaya az kaldı. Rehberi açamıyurum "Telefonunuz bu özelliği desteklemiyor", uygulama indiriyorum telefona yükleyeyim diyorum "Telefonunuz bu özelliği desteklemiyor". Oysa cihazda kayıtlı dosyaları görebiliyor ekleyip kaldırabiliyorum. Senronizasyon yoksa Kies ne işe yarar.
Galiba bir ayar yanlışlığım var, yardım lütfen.
arkadaşlar telden çok memnunum yeni aldım ama youtube yi izlemek için dns ayarlarını değiştrmek gerek bunun nası değiştiğini bulan varmı?
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz.isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...
kulaklığı tam olrak yuvaya oturt düzelir bende 5800 da ilk başlarda öyle sanmıştım fakat bu tip kulaklık çıkışlarında tam oturtmak gerkiyorTelefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S
Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?