Samsung S8500 --- Bada 2.0 Rezaleti ......... !!

Sponsorlu Bağlantılar

By_MdK

Üye
    Konu Sahibi
furkey laflarına dıkkat et ampul. hepınız bı beta kelimesi kadar basitsnz. nerde cocuk var toplanmış

fullwar

fullwar

Üye
30.07.1985 doğumluyum dostum. Neden Beta kelimesi kullanılıyor biliyormusun? Çünkü yüklediğin BETA. Betanın tanımını yaptık öğrenmişsindir artık. Seninle ilgili bir konuda by mdk yerine asdfgh mi diyelim? Beta yerine uygun bir kelime bul onu söyleyelim. Oldumu? Tamamsa, herkese sataşıp, açtığın gereksiz konu hakkında eleştiri yapanlara bulaşma. Şöyle desen anlardık. Kusura bakmayın arkadaşlar başlığı değiştiriyorum yanlış açmışım diye. Ama nerde? Ulan konu açtım eleştiri geldi, sen kimsin sen nasıl benim konuma eleştiri yaparsın diye düşünüyorsun sanırım. Ama iş böyle değil konuyu açarsın gerekli yerlerde yardımcı olurlar, beğenirler, taşa tutarlar. Sende yazılanlardan çıkarım yaparsın. Sen diyorsunya Çocuk dolmuş diye, sor bakalım kimler çocuk. Ve madem çocuklar eleştiri yapamıyor., konunun başına 18+ adult content diye bir ibare yaz. Gereksiz konuyu savunup gereksiz savunmalarınla insanları gerekli eleştiriler yapmaya maruz bıraktığın için tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: furkey
mty29

mty29

Üye
Neden bu kadar uzar bu konu hayret doğrusu. Sorun çıkması beklenen bir sürüm bu anormal birşey değil ki yakında final sürüm çıktığında yahu neden bu sürümde hiç hata yok demek gibi absürt, gereksiz ve yersiz bir tartışma. Ortada bir rezalet olduğu kesin. Yurdum insanı bir garip!

furkey

Üye
furkey laflarına dıkkat et ampul. hepınız bı beta kelimesi kadar basitsnz. nerde cocuk var toplanmış

ne var kardeşim hakaret mi etmişim daha da övgüler söylemişim daha da ampul diyosun... forumun seviyesini seviyene düşürme lütfen :off:

zaten olay orada BETA olmasında. Adamlar bu sorunları düzeltselerdi diye verirlerdi zaten. Samsung kendisi dağıtmamış Bada 2 yi. Başka kaynaklardan gelen bir firmware kullanıyorsunuz( yasal olmayan) ve böyle bir firmware kullanıyosanız rezalet deme hakkınız da yok şikayet etme hakkınız da :kotu:

Üst Alt