Samsung S8500 --- Bada 2.0 Rezaleti ......... !!

Sponsorlu Bağlantılar

By_MdK

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8500 --- Bada 2.0 Rezaleti ......... !!
Mrb. Maxicep Üyeleri.
Arkadaşlar Benm Sorunum Telefonumu Bada 2.0 a Yükselttikten Sonra Başladı Yada Firmware De Olan Eksiklik Olabilir Yada Ben Bilmiyorumdur.

1. Sorunum Mesaj Hafızam Neden Sadece Simkart ?
2. Rehber Hafızam Neden Telefon Hafızası Ve Sim e Numara Ekleyemiyorum. ?
3. Bazı Mesajlarda Türkçe Karakter Sorunum Var Ama Her Mesajda Değil Nedenini Bilen Varmıdır ?


Aklıma geldikçe Başlığa Eklerim Teşekkürler.
 


fullwar

fullwar

Üye
Mesajım yanlış anlaşılmasın, konuları araştırmadan konu açmayalım.

Kendi mesajımdan alıntı;

Ben şu olayı anlamıyorum. Bu konuyla ilgili bir sürü konu, yazı, video varken (Hemde videoların türkçeleride mevcut) böyle garip soruları nerden buluyorsunuz? Bada 2.0 ve Bada 2.0.1 "BETA" (rakamla "BETA") kayıt yaptıran BETA testerlara yollanan ve birilerinin nete yaydığı "BETA" sürümdür. "BETA" henüz final sürümü çıkmamış her türlü uygulamanın, hatalarla dolu, çoğu özelliği kısıtlanmış, son hali açık edimeyen test sürümlerinin genel adıdır. Bada da 2. beta sürümünü yayınladığına göre 1-2 ay içerisinde final sürümüyle Kies e düşecektir.

feyzammm adlı arkadaştan alıntı;

Beta ya da Beta Sürüm yazılımın ilk sürümündeki sistem testlerinden ve eksiklik testlerinden geçirilmeyi belirtir. Bu sürümde amaçlanan farklı donanımlar altında yazılımı sorunsuz çalıştırmadır. Tüm kullanıcılar tarafından gerçek verilerle test edilen yazılımın test sonuçları, yazılım testçileri tarafından yakından takip edilir.
Bazı geliştirici takımları, ürettikleri beta yazılımlarını tüm kullanıcılar yerine belirli kullanıcıların denemesini isteyebilirler.Bu programları kullanabilmek için Beta Tester[Beta Testçisi] olmak gerekir.Fakat bazı kurum/kuruluş lar beta testerlık için kayıt izni veriyorlar.... Bunun nedeni yazılımın bir kararlı bir sürüm(en az hatalı bir sürüm) oluşturmadan uzak olmasıdır. Bazı geliştiriciler ise beta yerine preview(önizleme), technical preview (TP)(teknik önizleme) early access(erken giriş) gibi isimler kullanabilirler. Yeni sürümde yeni özellikler eklendiyse bunlar doğru çalışmayabilir. Ya da varolan yazılımın son sürünü çok fazla hata iletisi çıkartıyorsa geliştirme takımları hata ayıklama yapabilirler.Beta sürüm çok ilgi görürse bu sürümün gerçeği yani orijinali çıkar!
 

teksenle

Üye
bu konu cok acildi ve surumun beta oldugu cok hatirlatildi
beta yuzunden telefonu cokenlerin sayisi cok yuksek
 

By_MdK

Üye
    Konu Sahibi
Benımde anlamadıgım beta demekten baska bısey bılmeyen ınsanlar neden bılgınlık yaparlar ? Beta nın ne demek oldugunu ıyı bılıyorum merak etmeyın sacma sacma post kasmayın ok .
 
fullwar

fullwar

Üye
Post kasmak nedir anlamadım burası forum sitesi. Gereksiz konu açmazsan gereksiz dediğinden kasılmaz. Beta sürümün ne olduğunu madem biliyorsun neden gereksiz konu açıyorsun. Hemde 2 tane. Gereksiz post nedir sorunsalına Gereksiz konu nediri ekliyorum.
 

ahuzur

Üye
adı üstünde BETA kusursuz kulanmak istiyorsan eylül - ekimi bekle ozman neden yüklüyosun? madem betanın ne demek olduğunu biliyosun yükleme kardeşim yüklediysende şikayet etme aaaaa zaman kaybı konuya tıklayıp okuyoruz bide ey allahım
 
clonexcell

clonexcell

Üye
Benımde anlamadıgım beta demekten baska bısey bılmeyen ınsanlar neden bılgınlık yaparlar ? Beta nın ne demek oldugunu ıyı bılıyorum merak etmeyın sacma sacma post kasmayın ok .
<br />
<br />
ilk cikan alpha surum son cikan beta, helal olsun sana forum nedir hala ogrenememissin alpha _ beta _ release candidate _ final her yazilim boyle ilerler
 
battlefield2

battlefield2

Üye
Sorunlarının hepsi olmasada bir kısmı benim telefonumda mevcut sen bada 2.0 beta yı kendi isteğinle yükledin kimse sana sorunlu bir fw yi zorla yükletmedi ...

Ama sana yardımcı olayım jk1 yükle sorunların çözülsün :D
 
tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Benımde anlamadıgım beta demekten baska bısey bılmeyen ınsanlar neden bılgınlık yaparlar ? Beta nın ne demek oldugunu ıyı bılıyorum merak etmeyın sacma sacma post kasmayın ok .
Betanın ne olduğunu biliyorsan, sorunlarına katlanacaksın. Adı üstünde "BETA". Bende yükledim fakat geri döndüm bunda yapılmayacak birşey yok, beğenmiyorsan yüklemezsin.
 
clonexcell

clonexcell

Üye
arkadas beta surum oldugunu biliyor sorunlar yuzunden de sikayet ediyor :)
 
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
beta derken ne anlıyorsun ?
Yada attıgın fw nın beta oldugunu bıle bıle
neden su eksık bu eksık dıyorsunuz ...
Azıcık sabredın kıes'e dussun .
Sonra yazın ne sorununuz varsa.
Hıc foruma bakmadan mı konu acıp fıkır alısverısınde bulunuyorsunuz .
Neyse sakınım
 

mustafa1800

Üye
tutturdunz bir BETA , bi eski sürüme dön .D arkdş bırak adam kndi anlasın siz ne desenz nafile o yine istedinbi yapıcktr :P uzatmanın anlamı yok ^^
 

By_MdK

Üye
    Konu Sahibi
ya arkdas ben sızın demek ıstedıgınızı anlıyorum sız mı anlamıyorsunuz yoksa kafamı yapıyosnz ? beta olablr bende oraya yazdmkı belkıde ben bulamamısımdır vardır bu ozellıkler dıye . post kasmak nedir bilmiyorsan ogren kocum . benım uyelk tarihime bak bu forumdaki sonra konuş. hepınızden ıyı bılıyorum cunku bende bı fforum sahibiyim.
benım ogrenmek ıstedıgım sadece alternatif cozumlerı warmıdır.
 

aybek1453

Üye
ya arkdas ben sızın demek ıstedıgınızı anlıyorum sız mı anlamıyorsunuz yoksa kafamı yapıyosnz ? beta olablr bende oraya yazdmkı belkıde ben bulamamısımdır vardır bu ozellıkler dıye . post kasmak nedir bilmiyorsan ogren kocum . benım uyelk tarihime bak bu forumdaki sonra konuş. hepınızden ıyı bılıyorum cunku bende bı fforum sahibiyim.&lt;br /&gt;<br />
benım ogrenmek ıstedıgım sadece alternatif cozumlerı warmıdır.
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;

O zaman konunun basligini degistir.Soylediklerinle uymuyor
 

olmaz213

Üye
arkadaşım öyle bi konu açmışsınki bada 2.0 rezaleti diye biraz düşünsen böyle bi konu açmazdın sen yasal yollardan yüklemedin bada 2.0 beta sürümünü kiesde güncelledinmi samsung sana bu konuda bi güvence verdimi vermedi belki o beta sürümü daha tamamlanmadı nerden biliyosun kendi kendini yaktın arkadaşların dediği gibi 1-2 ay sabret final sürümünü güncelle böyle boş konularda açma
 
grafikedy

grafikedy

Üye
Üyelik tarihi ile post kasma dediğin şeyin ne alakası var onu anlamadım. Türkçesini söyle de bi herkes öğrensin. üyelik tarihime bak diyorsun, eyvallah ama hepi topu 8 mesaj yazmışsın, Forum sahibiyim diye tafralar yapıyorsun. Madem kendi forumun var. Peki sen kendi forumunda aşağılayıcı bir başlık altında alakasız sorular soran tebalarının mesajlarını nasıl yorumluyorsun?
 
fullwar

fullwar

Üye
Bu bölümde ya admin yok ya mod yok. Konular uçmuş durumda. Bada Betası çıktığından beri çöplüğe döndü forum. By_MDK bence konunun başlığını değiştirip bu sürümde şu eksiklikleri gördüm çözümü varmıdır diye aç. Yoksa konu uzayıp gidecek.
 
hayatperest

hayatperest

Üye
abicim bilen bilmeyen herkes yüklemiş 2.0.1 ondan sonra da canı yanan samsung'a laf atıyor, bada'ya laf atıyor. yok kurarken çöktü, yok kurdum çöktü. hayır bu sorun değil çökebilir gayet normal. hadi bilmiyodunuz deli cesareti ile yüklediniz. ona da eyvallah. Adam gibi sorun tabi önce foruma bakın ilgili konu var mı yok mu diye. bada 2.0 kurdum bir iki sorum var diye aç mesajını. cevap gelmezse o zaman at havanı formum var vs. ama daha konuyu açarken sana cevap edecek adamların çoğunu kızdırıyorsun. biri de 2.0 yükleyen sazanlar gibi bir başlık açmış. :off: verdim onunda ayarını. :nono:
 

mustafa1800

Üye
blenler blmiyenlere öğretsin yaaa
 

furkey

Üye
bosver mustafa ogrenmeye luzum yok sonra by mdk gibi YUKSEK ZEKALAR beta oldugunu bildigi halde boyle konulara devam ediyor. sebebini kavrayamadim ama beta oldugunu ve resmi bir surum olmadigini kavrayamiyolar heralde.. napalim boyle sivri zekalarda var :(
 


Üst Alt