samsung s8300 oyun ne program özellik ne varsa paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

afaystil

Üye
Allah razı olsun zopato kardeş bakalım çalışacak mı s5230'da

manyakcocuk1987

Üye
benim samsung s8300 telefnum var ve ben yurtdışından aldım. route66 kurulumunu temin edebileceğim ve kurulumu nasıl yapacağım hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

timsahcelik

Üye
jar programlar çalışıyo

crayzofcars

Üye
Arkadaslar burada tarif ettiginiz sey,telpa satıslı yani garantili cihazlar. Bunlarda zaten navigasyon yüklü. Benim cihazımda yurtdısı. Yurtdısı cihazlarda hic bir sekilde yüklü degil navigasyon. Ayrıca setup dosyasıda yok. Yurt dısı cihazlara nasıl kurulum yapılacagını bilen varsa. Lütfen bilgilerini bizimle paylassın. Tesekkurler.

fevkalbeser12

Üye
merhabalar acaba bu telefonda klavyeyi mesaj yazarken yatay çevirmenın bi yolu var mıdır?

newcerix

newcerix

Üye
ZOPATO kardeş bende de samsung s8300 var fakat navigasyonu yükleyemedim yardımcı olur musun sana zahmet.

newcerix

newcerix

Üye
Arkadaşlar bende de samsung s8300 var fakat buna uygun hiçbir navigasyon programı bulamadım :( kafayı yicem yaa..Yardım edebilir misiniz??

serkanbotan

Üye
benim telefon 83000 ben bi kac oyun indirdim ama güzel degil daga güzel oyun bilen wara solesin

isomobil54

Üye
walla gusel linkler koymusunuz saolun

ömercaparoglu

Üye
arkadaşlar ben çok araştırdım neyse parası veriyimde yükletiyimdiye ankaran'nın altını üstüne getirdim sansung s8300 e navigasyon yükleyen bulamadım
aldığım tek cevap o modellere olmuyor yanıtıydı.
bende umudumu kestim anladığım kadarıyla burdada kimse bu modellere navigasyon nasıl yüklenir bilemiyor.
he bu arada bahsettiğim yurt dışı cihaz.
zaten kvk lılarda navigasyon yüklü
buna navigasyon yükleyebilen bi yer bilen olursa lütfen bana bi mail atsın. [email protected]
saygılar
iyi forumlar

ömercaparoglu

Üye
sorunumu büyük ölçüde çözdüm
navigasyonu yükledim saoldun bi arkadaşım mesajımı görmüş ve bana konuyla alakalı bilgi veren çok güzel bi forum a yönlendirdi
tek ihtiyacım olan lisans sorunu
sür ve yürü seçeneği çalışmıyor ama oda satın alırsam çalışır eskiden satın almaya çalıştığımda bile
olmuyordu çünki menüde navigasyon yoktu
iyi forumlar

iboca

Üye
kardeş gogle yazanın içinde olması lazım bide bendede var şarzı az gidiyor ya 1 gün bile zor gidiyor msn mi ekle yardımcı olim sna [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

Slm kardeş şarzı nasıl gidiyor bende yeni aldım samsun s8300 ama şarzı az gidiyo 1 gün bile gitmiyor

Slm kardeş şarzı nasıl gidiyor bende yeni aldım samsun s8300 ama şarzı az gidiyo 1 gün bile gitmiyor

Kard5ş linkini bana atsana ya bende yeni aldım samsung s8300 aldım ama spot aldım ama harita uygulaması var açıyom ama sesli konuşmuyor [emaıl="[email protected]"][email protected][/emaıl]

anticimbom34

Üye
Tema kurdum nasıl eskiye çeviricem ?

fffppp

Üye
arkadaslar temayi nasil yuklediniz.Cevap yazarsaniz sevinirim

mnbay

Üye
slm arkadaşlar... s8300 telefonda fotoğrafları bilgisayara atınca (fotoğraf11,fotoğraf12 vb. gibi yazıyor )).. ben bu adı telefonun, nokia gibi tarih olarak yazmasını istiyorum (20092011353 gibi.) acaba bunun ayarı var mı??? öbür türlü resimleri atıyorum bilgisayara aynı adlar çakışıyor ve isim değiştirmek zorunda kalıyorum... telefonu bilenler,kullananlar eğer ayarı varsa cevap da yazarsa tşk???....

emaydo

Üye
bnde 8300 alcm sadece kamerası için

lalecicek

Üye
teşekkür ederim.

kumho_27

kumho_27

Üye
al abi istediğin burda SAMSUNG S8300 için Kullanma Kılavuzu , Bilgisayar Yazılımı ve Navigasyon Kurulum Dosyası (

pandelas

Üye

bende bu navigasyondan çekiyom benimkide avrupadan gelme yotubeden vidyo bile seyredemiyorum yakında kırcam telefonu.

samtrat

samtrat

Üye
cepten getjar.com da her program var istediğini indir bendede bu telefondan var uçuyor. bende yurt dışından aldım jar ve jad uzantılı herşey zaten problem çıkmaz