Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

serdentr

Üye
iyi günler benim bir sorum olacak ve bakmadığım yer kalmadı.
telefonumu ( s8000 jet ) pc ye yığın depolama , pc suite hangi şekilde ayarlarsam ayarlayayım bir türlü bağlayamadım... bilgisayarım W7 olduğu için samsung u destekleyen sürüsü olmadığını düşünüyorum çünkü ( qualcomm cdma technologies msm ) sürücüsü bulunamadı diyor. içinizde böyle bir sorun yaşayıpta çözebilen varmı?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
süper paylaşım

haloo1992

Üye
iyi günler benim bir sorum olacak ve bakmadığım yer kalmadı.
telefonumu ( s8000 jet ) pc ye yığın depolama , pc suite hangi şekilde ayarlarsam ayarlayayım bir türlü bağlayamadım... bilgisayarım W7 olduğu için samsung u destekleyen sürüsü olmadığını düşünüyorum çünkü ( qualcomm cdma technologies msm ) sürücüsü bulunamadı diyor. içinizde böyle bir sorun yaşayıpta çözebilen varmı?

samsung pc studio programını kurdun mu ? orda görüyor bende

robinsonmaris

Üye
belkide sorununa cevap bulmussundur ama ben yine de yazayim.Ben de Windows 7 kullaniyorum ve benim NPS süper baglaniyor. Istersen benim versiyonumu google dan arat ve bilgisayarina yükle.Ben gecen ay yükledim ve yükledigimde en yeni versiyonu idi. Ama sorun benimkinin almanca olmasi. Versiyonun türkcesi yok ama ingilizcesi mevcut. New_PC_Studio_1.5.1.10064

Yüklerken dikkat etmen gereken noktalar var.
1. Önce bilgisayarindaki eski NPS Samsung ile ilgili yüklemis oldugun tüm programlari kaldir. Uzantilarini da RegCleaner kullanarak kaldirabilirsin.
2.Temizlik islemi bittikten sonra bilgisayarini kapat ve ac. NPS programini yüklemeden önce kesinlikle Antivirüs ve Firewall programlarini devre disi birak. Programi yükledikten sonra USB kablosu ile telefonu bilgisayara bagladiginda telefon ekraninda PC Studio yu tikla.Bu noktadan sonra gerekli USB ve modem kurulumlarini otomatik yapacaktir. Bunun icin alttaki gösterme cubugunda sana info verir zaten.
3.Baglanti penceresinde de sorun yasiyorsan Ayarlar/Telefon ayarlari/PC Baglantilari kismindan baglanirken sor kismini tiklarsan bu sorunda ortadan kalkacaktir.
4. Virüs ve Firewall programini tekrar aktif hale getir.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

--------------- Ekleme ---------------

Bir cok program var msn icin ama ben ebuddy i kullaniyorum. Google da ara bulacaksin. Calistirmakta sikinti yasarsan bana yazarsin.

Selamlar

sanctuary35

Üye
arkadaslar tele ebuddy msn yükledim fakat wifiden bağlanmıor hat üzerinden bağlanıor. bunun çözümü nedir??

aliselale

Üye
Arkadaşım msn veya internet bağlantılı java uygulamalarında bu uygulamalar oyunlar menüsüne yükleniyor. Oyunlar menüsünde de internet profili olarak aktif wifi bağlantısını seçeceksin yoksa orada hangisi seçili ise ondan bağlanır. Bu widget lerde de böyle. Mesajlar menüsünde ki e-postada da böyle.
Diyelim mail ayarlarını yaptınız mail alacaksınız. wifi ile bağlandınız. İnternet profillerinden wifi seçmek değil mesaj-ayarlar-eposta-profilerden wifi yi seçeceksiniz. Yoksa İnternek ikonu altında ki profil seçimi İnternet tarayıcısnın hangi bağlantıyı kullanacağını seçer

erdem_72

Üye
samsung s8003 için msn programi lütfen.

stnr

Üye
merhabalar arkadaşlar,
yaklaşık 7 aydır samsung s8003 jet kullanıcısıyım ve hala e-mail ayarlarının nasıl yapılacağını bilmiyorum. çeşitli sitelerde anlatılan yöntemkerin hepsini denedim fakat hala olmuyo. telefonumda kendime ait bir pop3 email adresi üzerinden mail alış verişi yapabilmem için ne yapmalıyım..... Yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler......

serdentr

Üye
Robinsonmaris arkadaşın verdiğin bilgiler için teşekkürler en kısa zamanda indirip deneyeceğim...

hpcompag

hpcompag

Üye
hemşerim ubnlarım işletin sistemi sıtandart yani program yükleyemiyorsun bendede var ondan biliyorum araştırdım bütün siteleri javadan ebuddyi indirebilirsin

tgc289

Üye
Ben yeni aldım samsung s8003 turkcelin msn uygulamasını desteklemıyor, gercek pc goruntudekı face de 1-2 dakka sonra uygulama sayısı asıldı dıyor ve kapatmam gerekıo, yukarıda verdııgnız burdakı dosyayı ındırdım fakat yapamadım, bu adresede giremiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

orhancalisgN

Üye
arkadaşlar bende yurtdışından 8003jet aldım
birinci problemim telefonu bilgisayara tanıtamadım,usb ve pc studio olarak bağlanamadı Bilgisayarda win 7 home basic 64 bit yüklü
ikinci problem navigasyonu çalıştıtamadım.
üçüncü problem ekrandaki leke; bu lekenin hiç bir zararı yok sadece görsel olarak rahatsızlık veriyorve millet neden bunu bu kadar kafaya takıyor anlamadım...
yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca şunuda söyleyim pc stüdyonun 5-6 versiyonunu yükledim olmadı

akif5560

Üye
bu flashplayer sorununa çözüm bulan yokmu nereden indireceğiz veya nasıl yükleyeceğiz...

braveheart_45

Üye
arkadaşlar bende samsung s8003 jet var fakat fotoğraf çekemiyorum. çekmek istediğimde yandaki sağ üst tuşa bastığımda ekranda ufak bir kilit işareti çıkıyor ve fotoğraf çekemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

bilalkon

Üye
arkadaşım kameraya kilit atmışsın.şimdi yapacağın şu: menüden kamerayı aç, tuş kiliti düğmesine uzun bas, yani telefonun sağ tarafında üstte duran tuş,uzun basınca kilit kalkar.

braveheart_45

Üye
arkadaşım kameraya kilit atmışsın.şimdi yapacağın şu: menüden kamerayı aç, tuş kiliti düğmesine uzun bas, yani telefonun sağ tarafında üstte duran tuş,uzun basınca kilit kalkar.

dediğin şekilde kilit kalkıyor ama tekrar bastığımda fotoğraf çekmiyor yine kilit işareti çıkıyor. başka bir yolu yokmu acaba?

bilalkon

Üye
yanlış tuşa basmayasın.kiliti kaldırdıktan sonra,deklanşör tuş kilidinin altındaki tuşdur.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap

obekr

Üye
arkadaşlar samsung 8003 kullanıcısıyım telefonuma program atmıyorum daha doğrusu program download edebilecek bir site bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Takipçi Satın Al

Üst Alt