Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

fk79

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8003 Jet Programlar
Arkadaşlar yardımmmm...
Bu tele uyumlu programları nerden bulabilirim?
özellikle messenger?
Şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: serdarcevik, bave seyro, COKOPRENSSS ve 1 kişi daha

fk79

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bileniniz yok...

Jaunus

Üye
bende teli dün aldım daha inceleme aşamasındayım oldukça geniş özelliği var.Ancak bu tle. şimdilik program bulmak zor olacak çünkü ekran çözünürlüğü oldukça yüksek bu çözünürlükte tel şu an türkiyede bildiğim kadarıyla daha henüz yok(çıkacak N97 takozu dahil)

bugrakayali1

Üye
Telefonu 2 haftadır kullanıyorum Java için yazılmış bütün msn programları çalışıyor. ama ben kanka msn i kullanıyorum. adresten 2 dosyayı da indir tele at yükle çalıştır. Menü-oyunlar ve daha fazlası bölümüne kuruyor. Diğer-bağlantılar kısmından wirelesın varsa onu seç ücretsz msn i kullanabilirsin. yoksa operatör üzerinden ücretli kullanıyorsun. (bütün msn programları gibi). Java uygulamaların ve oyunların çoğu kuruluyor ve oynayabiliyorsun...

--------------- Ekleme ---------------

bu adreste eBuddy var oda güsel bir msn programı oda sorunsuz çalışıyor.

fk79

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostummm... yenilikleri paylaşalım

pegasus69

Üye
Telefonu 2 haftadır kullanıyorum Java için yazılmış bütün msn programları çalışıyor. ama ben kanka msn i kullanıyorum. adresten 2 dosyayı da indir tele at yükle çalıştır. Menü-oyunlar ve daha fazlası bölümüne kuruyor. Diğer-bağlantılar kısmından wirelesın varsa onu seç ücretsz msn i kullanabilirsin. yoksa operatör üzerinden ücretli kullanıyorsun. (bütün msn programları gibi). Java uygulamaların ve oyunların çoğu kuruluyor ve oynayabiliyorsun...

bu adreste eBuddy var oda güsel bir msn programı oda sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan.' haftalık tecrübenle sorularımı yanıtlayıp bana yardımcı olursan bende çok istiyorum almayı.
1) mail alıyormusun?Alıyorsan mailleri hotmail , gmail gibi explorerdamı açıyor,yoksa pop3 destekli mailler gibi outlook tarzı bişiymi kullanıyor.Millerini pc ile senkronizasyonu denedinmi?
2) 3G ile görüntü konuşma var diyor özellkiklerinde.Ama önde kamerası yok bildiğim kadarı ile,doğrumu?
3) wireless lan bağlantısı nasıl, "WLAN Wi-Fi 802.11b/g " mı kullanıyor? samsungun kendi sitesinde bile detay bulamadım.Belki kullanım klavuzunda yazıyordur.
Şimdiden teşekkür ederim.

bugrakayali1

Üye
Teşekkürler. Mail alıyorum ve gönderiyorum sorunsuz olarak. Kendi siteme ait pop3 maillerimi ve windowslive maillerimi mesajlar bölümünden eposta hesapları oluşturup okuyabiliyorum. Sadece başlığı indir kısmını seçtiğim için başlık mesaj olarak geliyor eğer ek yada web sayfası varsaindir diyorum gelen linki web browserda açıyor. Maillerin pc ile senkronizasyonunu yapan bi program varmış telde yüklü exchange activer snc diye ayarlarını yapaym derken rehberimi sildi senkronizasyon yüzünden onun için pek o konu üzerinde durmadım.

önde vga kamerası var.

wireless benm hoşuma gitti hızlı fakat flash dosyalarının boyutu büyük olursa açmıyor çoğu cep telefonu gibi onu çözememişler sanırım bellek yetmiyor. Ama çoğunda aynı sorun var. n95 8 gb vardı ondan kat kat hızlı.

bu siteyi incele, specification bölümünde genel özellikleri yazıyor. "WLAN Wi-Fi 802.11b/g "kutusunda yazan bu.

Bu arada telefonu almanı tavsiye ederm kara senin.

timsah222

Üye
bir hafta önce bu telefonu aldım tv bağlantı kablosu gelmiyor telpa ya mesaj attım bir yanıt gelmedi bununla ilgili bilgisi olan varsa yazsın . Büyük pdf dosyalarındada bellek yetersiz geliyor Office uygulamaları için internette java uygulamaları mevcut

fk79

Üye
    Konu Sahibi
office uygulamalarını en temiz hangi siteden temin edebiliriz?

bugrakayali1

Üye
telpayada böyle yazdıysan tabi cevaplamazlar biraz kibar yazarsan her sorunun cevabı mevcuttur...

bu linke yükledm word ve excell görüntüleyebiliyorsun 2007 formatını desteklemiyor yalnız.

Konuyu açan arkadaşa (fk79) saygımdan bilgilendirme amaçlı genede cevap yazıyorum. Ne aksesuarlarda nede ana pakette tv bağlantı kablosu yok bildiğim kadarı ile. Fakat kulaklık girişine uygun girşili tv bağlantı kablosu (3.5 mm jack) (bende n95 8gb vardı onunla gelen tv bağlantı kablosunu kullandım) ile tvye bağlayabiliyorsunuz. takınca menü geliyor oradan tvyi seçiyorsunuz telefonda tv ayarını düzgün yaptıysanız bağlanıyor ama sadece videoları izliyebiliyorsunuz. N95 8gb de komple herşeyi görebiliyorsunuz menüler resimler v.s.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
omnia serisi ve star,mixon,innov8 ,çoğu javaları destekler merak etmeyin

getjar.com

buradan bulablrsnz

timsah222

Üye
nazik bir dille sormadığım için bütün arkadaşlardan özür dilerim ayrıca bu konuda bilgi verdiğin için teşekkür ederim

tenkitinde haklısın bütün arkadaşlardan özür dilerim, bende de 5800 ın tv kablosu var bit sorun yaratırmı diye cekindiğimden kullanamadım bugün denerim teşekkürler

fk79

Üye
    Konu Sahibi
omnia serisi ve star,mixon,innov8 ,çoğu javaları destekler merak etmeyin

getjar.com

buradan bulablrsnz

daha net yazarsan sevinirim, zira konuyla bağlantısını anlayamadım :S

askermbk1

Üye
arkadaşlar ben de samsung jet almayı dusunuyorum ama. bu telefonun tanıtımlarını özelliklerini internetten çok takip ettim siz kullanan arkadaslar bu telefonu aldığınıza ve verdiğiniz paraya deydimi? ve internetten video izlerken sorun çıkıyor mu?3g olmadan wi-fi özeliğinden internette girildiğinde hızlı birişlem yapıyormu? ben bunları merak ediyorum????:)

coldfire_planet

Üye
ya arkadaslar bendede samsung s8003 var fakat wi-fi nasıl kullanılır bilmiyorum yardım lutfen!

kamasutra68

kamasutra68

Üye
Menüden Wi-Fi aç.Wi-Fi simgesine basarak etkinleştir. Ara tuşuna basarak kablosuz ağları ara. Bağlanmak istediğin ağın üzerine bas. Çıkan ekrandan bağlan seç bağlantıyı kur.

Bu bağlantıyı kullanacağın uygulamadaki bağlantı seçeneklerinde aktif hale getirmelisin.

(örneğin internete bağlanırken) etkin olarak kullanmak için internet simgesine tıkla. Ayarlar, tarayıcı profillerinden wifi bağlantını seçmelisin. Böylelikle artık internet simgesini tıkladığında seçmiş olguğun wi-fi bağlantı üzerinden giriş yapacaksın.

Kolay gelsin..

mustanaa

Üye
Selam arkadaslar samsung s8003 jet telefon nette videoları acıyomu bir program yuklemek gereklimi?

cenk yilmaz

Üye
slm arkadaşlar,

Samsung 8003 jet MSN yüklemek için bir link rica ediyorum sizlerden... kankamsn vs. sorun var.

jettt

Üye
yaa arkadaslar benimde bi istegim olacak wi-fi özelliğini kullanarak msn e ücretsiz girebileceğim bir msn programı var mı? bi sürü msn programı var ama hepsi ücretli ücretsiz msn programı bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Samsungtunalp

Üye
Merhaba arkadaşlar S 8003 jet gibi bir makina aldım çok memnunum ancak bazı internet sitelerine girdiğimde flash simgesi çıkıyor karsıma.Flash yüklemeye çalısıncada işletim sistemi soruyor.Bana yardım ederseniz çok sevinirim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt