Samsung S8003 Jet Kodları

Sponsorlu Bağlantılar

bugrakayali1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8003 Jet Kodları
Masaüstünde iken ekrana;
*#0002*28346# yazın daha sonra # tuşuna 2 kere art arda basın 8 menülük ana ayar ekranı gelecek.
Tekrar # tuşuna basınca telefonun ses ve diğer ayarlarını yapacağınız 8 menülük bir ekran daha gelecek. İstediğiniz ayarın yan taraftaki numaralarına basınca alt menüler açılıyor.

*#06# imei no öğrenme

*#0228# batarya bilgisi

*#0673# ses testi

*#0842# titreşim testi

*#1234# Ana yazılım Bilgisi (Windows�tan da erişilen)

*#0*# Test Ekranını açar

Menülerin alt açılımlarını bilemiyorum. Uzman değilseniz bence fazla kurcalamayın. Eğer açılımları biliyorsanız lütfen burda paylaşın.

• Beğen
Tepkiler: HÜSOLİNE

eQooo

eQooo

Üye
dostum saol

c.r 9 i

Üye
yha biri bana no lur yardımcı olsun bnm telefonda ne arama yapılmıo bu ayarlardan sonra oldu bu

--------------- Ekleme ---------------

bu ses testinden sonra oldu onla alakalı kesin bilen biri nolur bilgi versin

--------------- Ekleme ---------------

yada biri eski ayarlara nasıl dönülüo onu sölesin

balique007

Üye
fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedin mi..?

armedragon

armedragon

Üye
*2767*3855# kodunu gir cihaz resetlensin normale doner...

buzgibi2

Üye
wifi acıyorum baglantı noktalarını buluyor ama baglan dedigimde baglantı hatası veriyor yardımcı olursanız sevınırım evdeki wifi modemle denedim olmadı nasıl ayarlıyabilirim detaylı anlatırsanız sevinirim

balonso01

Üye
selam arkadaşlar bende de samsung s 8003 var wi fi ile internete bağlanmak istiyorum yalnız bağlanmak istediğim de ayarları yaparken proxy sunucusu ve diğer seçeneklere ne yazacağımı bilmiyorum ayrıca gelişmiş ayarlarda alt ağ maskesi ve diğer seçenekler için kodları bilmiyorum nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim teşekkürler...

wayno

Üye
proxy yazma boş bırak

hersey_m

Üye
arkadaşlar bu widget diye bişey var ondan actığım proğramlar ekranda kaldı onları nasıl kaldırabilirim ?

ShadoW®

ShadoW®

Üye
dostum bana bu tel in oyunlkarından lazım elinizde mevcutsa bi zahmet paylasırmısınız tesekkurler bekliyorum

By_Yasir

By_Yasir

Üye
ya bende s8000 jet kullanıyom 1 aya yakındır ara ara bulamadım oyunları yardımcı olurmusunuz arkadaşlar... :sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos

geminiport

geminiport

Üye
sesi nasıl yüseltebilirim

somut

Üye
java oyunları destekliyor internette birçok yerde bunları bulabilirsiniz, bu arada benim de bu cihazın ana yazılımına ihtiyacım var.

erolusss

Üye
Arakadaşlar Samsung Jet S8000 Cd sini indirmem gerek elimde yok yardımcı olabilir misiniz? Torrent, Link vs yollayabilirseniz çok sevinirim ...

albatrossss400

Üye
arkadaslr bende samsung s8000 jet kullanıyorum tlf yı pc baflamakta cok sorun yaşadım indirdiğim pc studıolar tam sürüm olmadıgı için zaman kaybettirdi.şimdi ise cok güzel bi samsung pc stadıo programı buldum.bu programı kurdugunuzda pc dırak tanıo tlf yı.

serecans

serecans

Üye
cihazin tum ayarlarini gormet icin *#0228# yi tuslayin

babacan666

Üye
arkadaslar makbuz kodunu nerde buluruz

plüton

Üye
Onları aldığın yeri aç sonra üzerlerine basılı tutarakaldığın yere bırak

plüton

Üye
Sesi yükseltmek için kodlar var ama internetteki yorumlara bakarsan çoğu kişi yapamamış ve ses ayarları bozulmuş bence bu işi ekolayzerden yapsan bundan daha iyi olur derim

plüton

Üye
Proxy adresinin tanımına cep için bakarsak cepteki wifi ile bulunan modemin ona girişini sağlayan paroladır.modemlerde bu parolaya bakmak için örneğin kendi ev modemiz varsa başkaları bizim internetimize giremesin diye modeme şifre koyuyoruz işte bu şifreyi alıp proxy adresi kısmına yazıyorsun tabii önce modemi aratıp ekle demen gerekli sonra proxy kısmını doldur kaydet de bitti proxy kısmından başka hiçbir yeri yazmana gerek yok artık modem ve senin wifi açık olduğu sürece internete istedin zaman girersin ama her yerde olmaz çünkü wifinin bir çekim alanı var çok uzaklaşırsan modemden bağlantın kopar

Üst Alt