joe34
Üye
-
Konu Sahibi
-
allah razı olsun kardeşim çok işime yaradı ama bida hotfile yada fileserve ye upload etsen
çok iyi olur bide s8000 jet in orıgınal pc studyosunu koy saol şimdiden teşekkürler
arkadaş çooook saol Allah Razı olsun teşekürler. Ben bunu yaptım güzel anlatmışın zahmet olmasa benimde bi sorunum var çöze bilirseniz sevinirim. telefonum s8000 jet (samsung) internet ten hiç bir dosya yükleyemiyorum Dosya destek hatası veriyor arştırdım pek kayda deger bişey bulamadım ama genelde javanın güncel olmadıgından kaynaklanıyormuş yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.
Video da telefonun admin ayarlarından update java DB yi güncelleyebilirsin. O işe yaramadı diyorsan yeni firmware yüklemeyi dene bekli sorun çözülür. Benim de fazla bir bilgim yok bu konuda...
Ben bu şekilde yüklediğim programları telefonun içinde bulamadım nereye gidiyor bu dosyalar ne oyunlarda var ne de dosyalarımda
TK File Explorer 2.2 kullandım ona göre yüklendi ama telefonun ışığı falan da yanmadı anlamadım Skype ve E-Buddy yüklemeyi denemişti 2si de olmadı
Update Java DB yapmıştım zaten ama yine de olmadı. FW olarak da Easy Java yerine JetDroid düşünüyorum bir bilgin var mı yüklesem bir problem çıkar mı?
jetdroid yarım kalmış bir proje. Yüklesen bile telefonun tüm özelliklerini kullanamazsın. Mesela kamera 3G vs. çalışmaz. Yüklemesi de baya bi zor bildiğim kadarıyla linux işletim sistemi falan lazım. Yine de sen bilirsin...
Telefonun tüm özelliklerini geliştiren bir firmware var mı? Menüde değişiklik, dokunmatik hassasiyeti artışı, batarya ömrü gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?