joe34
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hata verdi NAK_INVALID_FCS diye ve durdu telefon öyle ne yapacam şimdi? Herşeyi resimdeki gibi yaptım hem de!!! Kitlendi açılmıyor Samsung S8000 yazıyor ama mavi şerit dolumu başlamıyor
Zaten kapaliydi sim lock hatta ordaki hersey kapali gorunuyordu denemedigim firmware kalmadi hepsi ayni hatayi veriyor. Rsrc1 ve Factory FS aynı hatayı veriyor NAK_INVALID_FCS. Bu arada zaten senin paylaştığın FW'leri denemiştim bir de bende yüklü olanı hepsinde sonuç aynı!!!Başlangıçta simLock un kapalı olduğunu kontrol etmen lazımdı. Telaşa gerek yok tekrar tekrar FW yüklemesi yapılabiliyor telefona. Aynı işlemi tekrarla S8000XPJG1 FW yi dene. Defalarca yükledim hiç sorun çıkarmadı...
Bahsettiğin konu hakkında pek bir bilgim yok. Senin eski FWde UMTS seçeneği vardı herhalde? Ben birçok FW denedim telefonu aldığımdan beri öle bir seçenek görmedim. Konuyla ilgili fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar...
----------Eklendi @ 14:36:04 ---------- Yazıldı @ 14:03:19 ----------
İnternet profillerinde UMTS seçeneği olan arkadaşlar arama ekranında *#1234# yapıp FW versiyonlarını buraya yazarsa çok yardımcı olur...
Saygıdeğer joe34;
açılış mesajını yanlışlıkla değiştirmiştim ve telefon bir daha açılmadı.
Sayende fw güncellemesi yaptım....XPJG1
Bu konuda samimiyetle söylüyorum sana çook dua ediyorum.
Yalnız bir sorunum daha oluştu. Telefona bir mesaj geldi YASALUYARI.
imei ile alakalı . Gerisini anlarsınız artık.
istanbulda 5-10 olan bu iş ,Kütahyada 25-30 isteniyor. Kısacası yokluktan seve seve bana geleceksiniz deniyor.
Bu konuda yapabileceğim birşey varmı. mecburen box mı gerekiyor.
Zaten kapaliydi sim lock hatta ordaki hersey kapali gorunuyordu denemedigim firmware kalmadi hepsi ayni hatayi veriyor. Rsrc1 ve Factory FS aynı hatayı veriyor NAK_INVALID_FCS. Bu arada zaten senin paylaştığın FW'leri denemiştim bir de bende yüklü olanı hepsinde sonuç aynı!!!
Kablodan olabilir belki de ama benim bataryam yan sanayi işletim sistemim XP antivirüs de kullanmıyorum zaten benim indirdiğim programda da zar zor görünüyordu ama ben başka yerden aynı versiyonu indirip kurmuştum.Bugün birazdan kargoyla satıcıya yollayacam bakalım ne olacak
Şu an yaptım çok teşekkürler yeni firmwareımı kullanıyorum
Saygıdeğer joe34;
açılış mesajını yanlışlıkla değiştirmiştim ve telefon bir daha açılmadı.
Sayende fw güncellemesi yaptım....XPJG1
Bu konuda samimiyetle söylüyorum sana çook dua ediyorum.
Yalnız bir sorunum daha oluştu. Telefona bir mesaj geldi YASALUYARI.
imei ile alakalı . Gerisini anlarsınız artık.
istanbulda 5-10 olan bu iş ,Kütahyada 25-30 isteniyor. Kısacası yokluktan seve seve bana geleceksiniz deniyor.
Bu konuda yapabileceğim birşey varmı. mecburen box mı gerekiyor.
Hatamı anladım senin linkteki MultiLoader'ı kullanmamıştım yazıları içiçe girmişti diye ama gezen82 yazınca onu kullanmayı denemiştim versiyonları aynı olmasına rağmen program farkediyormuş. Bu arada Master Rom da işaretliydi.Son birşey daha var telefon daha da yavaşladı sanki ve de 0.facebooka giremiyorum UMTS yok Packet Data var onla da girilmiyor zaten.
Bilgisayarimda nerdeyse tum firmwareler var zaten ama 0.facebook disinda cok memnunum turkcell kullaniyorumFw den memnun değilsen eski kulladığını (S8000XXIEA) aynı yöntemle yükle. Googleda arat download linki bulursun...----------Eklendi @ 02:00:57 ---------- Yazıldı @ 01:58:58 ----------Bir de hangi operatörü kulladığını söle internet ayarlarını yollim. UTMS yok ama facebook a çok rahat giriyorum...
Bilgisayarimda nerdeyse tum firmwareler var zaten ama 0.facebook disinda cok memnunum turkcell kullaniyorum
Bunların aynısını bir önceki kez yaptığımda olmamıştı şimdi oldu
Ayarları manuel olarak yap:
Ayarlar > Uygulama ayarları > Tarayıcı profilleri > Oluştur
İsim ayarla : TURKCELL WAP
Erişim adı : wap
Kimlik denetim türü : Normal
Kullanıcı kimliği : gprs
Parola : gprs
Protokol : HTTP
Ana sayfa URL si : Sizin belirlediğiniz bir giriş sayfa olsun
Proxy adresi : 212.252.234.168:8080
Geçikme süresi : 90 sn
Kaydet deyin ve seçili profiliniz TURKCELL WAP olsun.
Son birsey soracam bu telefona uygun skype var mi hicbiryerde bulamadim bulduklarim da calismadiEywallah hayırlı olsun...
Son birsey soracam bu telefona uygun skype var mi hicbiryerde bulamadim bulduklarim da calismadi
Spot alınmıs, box ile imei klonlanmıs telefonun firmware degistirilirse telefon kapanabilrimi?Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?