Samsung S7550 GPS programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skurtulmus

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S7550 GPS programı
Merhabalar saygıdeğer arkadaşlarım,
Eşimin çok severek kullandığı Samsung S7550' nin GPS desteği olduğunu keşfettik ve de piyasadaki gps programlarından birini kurmak istedik. Ancak yaptığım aramalarda böyle bir programa rastlayamadım. Sizin bilginiz dahilinde bu telefona yüklenebilecek bir GPS programı(garmin, tomtom, igo gibi) var mıdır? Var ise nasıl kurulacağını anlatabilir misiniz?
Saygılarımla...

silver021

silver021

Üye
samsunglara java programları yüklenebiliyor.. araştırırsan belki bulman mümkün.. ama ben bulamadım malesef. Agps destekliyor.. 5bin kmlik bir sapmayla yerini gösteriyor. samsungların GPS konusunda omnia serileri işlerini tam anlamıyla yerine getiriyor.. malesef daha aşağılarında bu özellikten medet ummayın..

--------------- Ekleme ---------------

bu arada eşinide kutladım doğru bi seçim yapmış (: bataryası güneşle şarj olabiliyor.. devrim yaratan bi alet almış (: iyi günlerde kullanır inşallah

rick_erdi

Üye
Merhaba arkadaşım. benimde telefonum blue earth. Almadan önce baya araştırmıştım ve bu sayfayıda okumştum ama bilmeden bi yorum yapmak istemedim.Şimdi telefonun kurdu oldum nerdeyse.) Gps özelliğine gelince bu telefonda gps özelliği çoğu telefonda oldğu gibi açık alanda kullanılabiliyo. Açık alanda telefon ayarlarına ordanda gps ayarlarına gir gps konumu var en alttada uydu durumu uydu durumunu tıkladığın an 30 sn içinde ekranda kaç tane uyduya bağlandığı çıkıyo eğer 5in üstündeyse uygulamaların oldğu bölümden google mape gir(telefonla gelen bi program) varsa alternatif gps programlarıda kullanabilirsin. Google mapta 3-4 beklediğin an şuanki konumunu tıkladığnda haritada nerde olduğn bir okla gösterliyor. Ben böyle denedim ve tepki süresi çok güzel uydu görünümünde haritayı kullanırsan yürüyüşlerin 2 sn tepkimeyle gidiyo yani ok nerdeyse seninle beraber yürüyüyo:D ben denemek için dümdüz giderken geriye doğru dönüp 10 metre yürüyorum ekranda okta dönüyo yürüyüş yoluna doğru.d harika yani denemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt