samsung s7392 müzik dinleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garb02

Üye
    Konu Sahibi
samsung s7392 müzik dinleme sorunu
iyi günler 5800 beni boşadı telefonum. Onun yerine 300 400 tl ye samsung telefon adraoid işletim sistemli telefon aldım. Problem oldu. müzikleri dinliyorum 5800 gibi çalmıyor kulaklık değiştirdim olmadı 3b gibi kilise müziği gibi çalıyor hakan peker şarkısını şarkı söylediğinde kısıyor arka plan müzik boğuyor. demek istediğim 5800 gibi net müzik nasıl dinleyebilirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aldığınız telefonu belirterek başlığı konu içeriğine düzgün şeklinde düzenleyiniz

garb02

Üye
    Konu Sahibi
s 7392 yazıyor

garb02

Üye
    Konu Sahibi
evet google mağazasını müzik uygulması indirdim aynı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
evet google mağazasını müzik uygulması indirdim aynı
Anladım, yazılım yükleme hakkında bilginiz var mı ? Yoksa forumumuzda anlatımlar mevcut cihazda sizin için önemli resim, mesaj ve dosyalarınızı Kies programı ile yedekleyin,sonrasında yazılımı tekrar yükleyin deneyin.
Ve öncesinde yüklediğiniz ses ile ilgili bir uygulama varsa veya başka bir sistem uygulamasını onu silip deneyebilirsiniz.

garb02

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir bilgim yok. ama wifi den youtube müzik video normal çalıyor bende kalan 5800dan kalma 8 gb micro sd kart var

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
hiç bir bilgim yok. ama wifi den youtube müzik video normal çalıyor 5800dan kalma 8 gb micro sd kart var
Ozaman dinlediğiniz müzikler ile ilgili bir sorun olabilir. Şu programı bir denermisiniz

garb02

Üye
    Konu Sahibi
malesef aynı değişiklik yok.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
malesef aynı değişiklik yok.
farklı müzik denediniz mi ? yankılıs ses problemi için cihazınızı sıfırlamanızı, öncesinde ise mutlaka yedeklerinizi almanızı tavsiye ederim.

garb02

Üye
    Konu Sahibi
hiç ayarlanırını kurcalamadım telefon yeni aldım. bugün müzik dinleyeyim dedim hiç ayarlanırını kurcalamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
hiç ayarlanırını kurcalamadım telefon yeni aldım. bugün müzik dinleyeyim dedim hiç ayarlanırını kurcalamadım
Anlıyorum ortada farklı bir durum var yeni almanız önemli değil cihazı sıfırlayarak denemeniz de fayda var.

garb02

Üye
    Konu Sahibi
şuan şarj'a taktım. benim yapabileceğim işse yapayım ilk kullanıyorum nasıl sıfırlanacak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
şuan şarj'a taktım. benim yapabileceğim işse yapayım ilk kullanıyorum nasıl sıfırlanacak
yedeklerinizi alın, ayarlara girin yedekeleme ve sıfırlama bölümünden sıfırlayın ancak cihaz belleğindeki rehber,resim, ve diğer tüm dosyalarınız silinir yedeğini alınız.

garb02

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. yardımınız için şarjım dolduğunda yaparım olmazsa mühim değil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: garb02
Jan

Jan

Üye
Yeni bir çarşı grubu kurup Androide karşı diye slogan atasım var :D yaşasın Symbian ruhu ;)

garb02

Üye
    Konu Sahibi
malesef reset attım. Ses aynı şarkıcı şarkısını söylerken kısık arkaplan şarkı cızırtlı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sanırım kulaklık sorunluymuş özelden dediğiniz gibi ise konuyu kapatalım :locked2:

• Beğen
Tepkiler: garb02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt