avast
Üye
Aslında 2 sorum var. İlk olarak, ekranı yana yatırdığımda görüntünün de yana yatması birkaç saniyeyi buluyor. Anında dönmüyor yani. İkinci olarak da play store'de bazı uygulama ve oyunların görüntülerine bakmayı istediğimde, genelde play store donuyor ve onu sonlandırmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir? Muhtemelen o an ram çok dolu olduğu içindir ama açıkta uygulamada yok. Acaba whatsapp, advanced system care ve google services gibi uygulamalar yüzünden mi ram doluyor ve bu ikinci dediğim problem ortaya çıkıyor?
Ayrıca benim de telefonu rootlamama gerek var mı? O dediğin oyunları falan oynamam. Kurdum 2 tane sudoku, yeterlidir. Oyun oynarken bile sıkılıyorum çünkü.![]()
kardes benimki rootlu 1Ghz islemci 411 mb ram konuda nail yapildigini anlatim zaten genelde 250 mb bos ram oluyo geleli sorularina ekran gec donuyor ebet sebebi android versyonundan 2.3.6 da bu sikinti var ben jelly bean romuda denesim onda aninda donuyor apple ekranlari gibi animasyonlu sekilde ikinci sorunsa o resimlerin donmasida bende var sebebi android surumu ile alakli yine cynogen modla 4.1.2 kurunca yasamaadim dediin iki sikintiyida ama hali hazirda tam anlamiyla calisan rom olmadigindan stock rom uzerinde kernel degistirdim ve oyunlar gayet iyi zaten 4.1.2 de flash player yok browserda