Samsung S6500 Mini Hayırlı Olsun Bana :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung S6500 Mini Hayırlı Olsun Bana :))
Arkadaşlar yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim tekrardan. Aşağıda örnek resmi olan beyaz modeli satın aldım. Kılıf, ekran koruyucu vb'lerini daha sonra alacağım. Kutu içerisinde data kablosu, kulaklık ve diğerleri vardı. Tek eksik hafıza kartı, kılıf ve koruyucu. Umarım güzel ve hayırlı olur. Yardımlarınız olmasa bunu başaramazdım. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Arkadaşlar yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim tekrardan. Aşağıda örnek resmi olan beyaz modeli satın aldım. Kılıf, ekran koruyucu vb'lerini daha sonra alacağım. Kutu içerisinde data kablosu, kulaklık ve diğerleri vardı. Tek eksik hafıza kartı, kılıf ve koruyucu. Umarım güzel ve hayırlı olur. Yardımlarınız olmasa bunu başaramazdım. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

konuyu görür görmez kesin cyberstrike tır bu dedim doğru çıktı :D

hayırlı olsun güle güle kullan :) ayrıca beyaz rengi de çok şekil durmuş

Metin137

Metin137

Üye
kaç tl ye aldın hayırlı olsun:)

hurol1

Üye
Hayırlı olsun

Kerim.

Kerim.

Üye
Mini2 mi 1 mi?

Metin137

Metin137

Üye
mini 2

Berk E.

Üye
Ohaa beyaz rengi çok şahane :oha: Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam :alkis

Metin137

Metin137

Üye
bende almayı düşünüyorum ama üniversiteye gidene kadar alamam ama bu telefonu çok araştırmıştım çok iyi telefondur

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Hayırlı olsun bilader kazasız belasız kullanmanı dilerim

fk555897

fk555897

Üye
Hayırlı olsun işini görecek bir telefon.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar. Bu arada telefonda flash desteği yok diyorduk ya. Örnek bir film sitesinden film izlemeyi denedim, sorunsuz izletiyor. java da var. Eksik yok gibi. Fiyatı da 450 idi. Taksik yüzünden fazladan yirmi lira verdim ama dert değil. Bi şu klavyeye alışsam... :-D

MrExpert

MrExpert

Üye
Hayırlı Olsun...

hikmet366

hikmet366

Üye
hayırlı olsun kardeş hayırlı olsun

Akıncı

Akıncı

Üye
Hayırlı Olsun :tebessüm:

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hayırlı olsun :)

x-scarface

x-scarface

Üye
İyi kullanımlar.

avast

avast

Üye
hayirli olsun kardesim bendede siyahi var 6 ay once aldim sormak istedigin biset olursa pm atabilirsin ben rootladim modern combat most wanted falan hepsini actim sorunsuz oynadim sorunun olursa danisabilirsin

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hayirli olsun kardesim bendede siyahi var 6 ay once aldim sormak istedigin biset olursa pm atabilirsin ben rootladim modern combat most wanted falan hepsini actim sorunsuz oynadim sorunun olursa danisabilirsin

Aslında 2 sorum var. İlk olarak, ekranı yana yatırdığımda görüntünün de yana yatması birkaç saniyeyi buluyor. Anında dönmüyor yani. İkinci olarak da play store'de bazı uygulama ve oyunların görüntülerine bakmayı istediğimde, genelde play store donuyor ve onu sonlandırmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir? Muhtemelen o an ram çok dolu olduğu içindir ama açıkta uygulamada yok. Acaba whatsapp, advanced system care ve google services gibi uygulamalar yüzünden mi ram doluyor ve bu ikinci dediğim problem ortaya çıkıyor?

Ayrıca benim de telefonu rootlamama gerek var mı? O dediğin oyunları falan oynamam. Kurdum 2 tane sudoku, yeterlidir. Oyun oynarken bile sıkılıyorum çünkü. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt