Tavsiye Samsung Galaxy Young S6310 ?

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Young S6310 ?
samsung galaxy young s6310 alıcağım arkadaşlar sizce nasıl bir telefon ? güzelmi oyun internet vs. nasıl? (ilk android telefonum olucak 3 yıldır nokia 6303i classicle idare ediyordum)

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
Güzel değil. Oyun internet vs kötü

anisti

anisti

Üye
bendede var ekranı ufak mesaj yazarken zorlanıyorum

MaxipmaN

Üye
oyuncak almak istersen 1 numaralı tercih

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

fk555897

fk555897

Üye
Bütçen ne kadar? Uygun fiyatlı telefon istersen en düşük Nokia Lumia 520 öneririm. Daha altı işe yaramaz.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
bütçem 480 en fazla 1 kuruş arttıramam internetten almıyacağım ama ona göre fiyat

AHKE

AHKE

Üye
oyunda nrmal oyunları kaldırıoda asphalt7 flan
net performansı gayet iyi kim dio kötü diyeen azından ace ten daha iyi

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
bende tahmin etmiyorum kötü olduguna

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kağıt üstünde özelliklere bakınca bile tatmin etmeyeceği anlaşılıyor.

Invoke

Invoke

Üye
sanki kullanmışlarda kesin bilgi veriolar

Ben kullandım sayılır, teyzemin küçük kızında var =P
Ayrıca her telefonu uzun süre kullanmaya gerek yok, performans hakkında yorum yapmak için. Bazı özellikler kağıt üzerinde kendini gösteremese de bazı özellikler gösterir. Kısacası "galaxy young iyi midir" diye sorulmuş, "kötüdür" dedik.
Tam olarak soruya cevap verdim. İlk android telefonu olacakmış konuyu açan arkadaşımızın, sonra pişman olacak. Sonra gelecek android kasıyor diyecek.
Almak istiyorsanız alın, kimse karışamaz ;ama kesin bilgi vermek zor değil bu konuda.

AHKE

AHKE

Üye
Ben kullandım sayılır, teyzemin küçük kızında var =P
Ayrıca her telefonu uzun süre kullanmaya gerek yok, performans hakkında yorum yapmak için. Bazı özellikler kağıt üzerinde kendini gösteremese de bazı özellikler gösterir. Kısacası "galaxy young iyi midir" diye sorulmuş, "kötüdür" dedik.
Tam olarak soruya cevap verdim. İlk android telefonu olacakmış konuyu açan arkadaşımızın, sonra pişman olacak. Sonra gelecek android kasıyor diyecek.
Almak istiyorsanız alın, kimse karışamaz ;ama kesin bilgi vermek zor değil bu konuda.

arkadas soledi elime nadir alıyom ddi orta segment oyunları açsın yeter ddi
bu kullanım icin gayet iyi tel dahli hafıza sorunu bi aşsam neler yuklenir
android bilgim var iyi.eski young olsa neysede bu yeni nesil gayet iyi pisman olmaz onun beklentilerinde.cunku 700 kusur olması ramin etkili teli performansında etkili

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
almadıysan söyliyim tek kötü yanı ekran gerisi süper. hızı normal kullanıcıya çok iyi. tavsiye ederim ama araştırmadan alma.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
aldım bile

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
memnunmusun peki ?

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
şuan gayet süper beklediğim oyun performasından iyi nba 2k13 hafif kasarak çalıştırıyor

AHKE

AHKE

Üye
asphalt 7 de cok az bi kasma var ama rahatlıkla oynanıor

Takipçi Satın Al

Üst Alt