Yardım samsung s5830i room yükleme yardım çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5830i room yükleme yardım çok acil
arkadaşlar arkadaşın telefonu 5830i modeline s3 room yükledik ama mobil ag hatası verdi eski orjinal sürümüne 2.3.6 dönmeye çalışıyoruz olmuyor yardımcı olurmusunuz

odin işlemleri yapıyorum fakat mavi olduktan sonra dosyaları seçip işlemlere başlıyoruz en son mavinin üstünedeki kutucuk kırmızı oluyor faıl diyerek ..

bir türlü anlatılanları olmadı yardımcı olurmusunuz ? orjinaline dönsekte olur yeni yükleme işlemi yapsakta olur bizde mi var sıkıntı yoksa işlemlerde mi var hata . ama anlatıldığı gibi yaptık ..


yardımcı olurmusunuz lütfen !!!!!
 


hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
dowload moda sokmadan odın atıorsundur ondan faıl dıor ihtimal
 

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
az önce cözdük millet konuya eklese süper olur aslında usb hata ayıklama modu açıl olması gerekliymiş . yoksa olmuyor ve hata veriyor .

kimse ama hiç kimse bunu bilmiyor olmuyor diyenler bunu % 100 yapmadıklarından olmuyordur. not olarak bunuda eklemeleri gereklidir . eski orjinal sürümüne yükledik o şekilde verdik aman bir daha mı aman :)
 
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeşim ben telefon açıkken hiç atmadım genelde brick olunca attım için cvbım o yonde oldu kı onu geç burdakı herkes usb hata modunu açıordur rom atınca
 


Üst Alt