non-toXic
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia Ovi de de hafta başı 1000 uygulama ekleniyor ..işlemci farkının fazla fark yapmayacağını söylemişsin. Android olması yeter.
Bir de;
Android market var. Yani 300.000 uygulama.
C7 kamerasında Otofocus yok. 16 MP olsa ne yazar
Ama tabi seçim benim değil, benim olsa düşünmeden Ace alırdım. Bence sen de Ace almalısın.
fazla farkı yok ama c6-01 in dahili hafızası 340mb ,c7 nin ise 8 gb birde c7deki nfc teknolojisi c6-01 de yok ama diğer özellikleri çok farklı değilYorumlardan anladığım ve araştımalrım sonucunda nokia almaya karara verdim fakat gönül ister c7 almak ama ailemi ikna etmem lazım c6-01 nasıl c7 den çok büyük bir farkı olduğunu zannetmiyorum.
Bende preston kullanıcısıydım sonra 5800 aldım. Şimdi C7 kullanıyorum telefonumdan çok çok memnunum. Müzik dinlemek istersen dışarı verdiği sesi çok net ama biraz yeterli değil. Kulaklık ile müzik dinlersen çok çok net ve güzel bir ses alıyorsun. Kamerası çok iyi HD videolar çekebiliyorsun bana göre 8 megapixel'in hakkını tamamiyle veriyor. Uygulama , oyun gibi konulardada çok iyi. S^3 yeni bir işletim sistemi olduğu için destek veriliyor zaten çok yakında anna güncelleştirmesi çıkacak telefon iyice güzelleşecek.
Bende preston kullanıcısıydım sonra 5800 aldım. Şimdi C7 kullanıyorum telefonumdan çok çok memnunum. Müzik dinlemek istersen dışarı verdiği sesi çok net ama biraz yeterli değil. Kulaklık ile müzik dinlersen çok çok net ve güzel bir ses alıyorsun. Kamerası çok iyi HD videolar çekebiliyorsun bana göre 8 megapixel'in hakkını tamamiyle veriyor. Uygulama , oyun gibi konulardada çok iyi. S^3 yeni bir işletim sistemi olduğu için destek veriliyor zaten çok yakında anna güncelleştirmesi çıkacak telefon iyice güzelleşecek.
bekle bekle anna cıkacak sizi kurtaracak
8 Mpx hakkını veriyor diyorsun. iPhone'un 5 Mpx Kamerasıyla karşılaştırdın mı?
Yorumlardan anladığım ve araştımalrım sonucunda nokia almaya karara verdim fakat gönül ister c7 almak ama ailemi ikna etmem lazım c6-01 nasıl c7 den çok büyük bir farkı olduğunu zannetmiyorum.
Samsung galaxy ace ın QVGA 15fps video kaydı C7 nin ise HD 25 fps video kaydı var .Galaxynin 5mp kamerası.C7nin 8mp kamerası var.Galaxy Bluetooth 2.1 ,C7 Bluetooth 3.0(Hızlı Veri Gönderme).Galaxynin işlemcisi 800 ghz,C7 nin ise 680 ghz (pek fark yaratacagını zannetmiyorum)Galaxy nin ekranı Amoled değil galiba.C7 nin Amoled ekran.Galaxy nin 158 MB dahili hafızası var C7 nin ise 8gb .C7 de bulunan Yakınlık sensörü İvme sensörü donanımları.C7nin Çift Led flashının olmasına karşın Galaxy de tek led flash bulunmaktadır.Seçim sana kalmış
8 Mpx hakkını veriyor diyorsun. iPhone'un 5 Mpx Kamerasıyla karşılaştırdın mı?
Dostum ben de senle aynı fikirdeyim zaten yanlışıkla ghz yazmışım zaten öyle bir telefon yokYanlışın var Galaxy Ace 'nin işlemcisi 800 ghz değil mhz daha öyle bir teknoloji çıkmadıAyrıca Galaxy Ace Android kullanıyor.Ve 800 mhz bir android için yeterli değil bence.Zaten arkadaşımda Ace var N8 ile kıyasladık (Sadece hız konusunda) zaten C7 ile N8 işlemcileri aynı fark yapmaz.Ace o kadar yavaş kalıyorki.N8 gayet akıcı bir şekilde menülerde dolaşırken Ace'de ekranı kaydırırken o kadar kasıyorki bu gözlemlerimden dolayı C7 Diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?