Samsung S5660 Galaxy Gio İnceleme

Arkadaslar 2.3.3 guncellemesi cikmis kiesten yukledim ben

arkadaşlar ben nokia c6-01 almayı düşünüyorum gio ile kıyaslarsak hangisi daha iyi yanlış bir tercih yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun

bende ayni ikilemdeyim yardimci olun.

geçen dükkana bi gittik babam c6-01 banada gio aldık ciktik. nasıl oldu anlamadım walla nese.

olayı söyle özetleyeyim. babam bikaç tv kanalını izleyebilirken ben tüm dünya kanallarını izleyeiliyorum
onun tel kasa kasa bi program açıcak diye belerken ben 7-8icci uygulamaya geçmiş oluyorum. falan filan böyle gider

bu telefonu almayı düşünüyorum birkaç sorum var hard format bundada atılıyor mu bu skyfire kuramayanlar oyunları kuramayanlar olmuş yorumlarda biraz ürküttü açıkcası bunlar hakkında biraz detaylı bilgi verir misiniz

Sarangni

Üye

Sistemin gücünün yettiği bütün oyunları rahatlıkla kurdum. Kuramayanlar olduğununu bende okudum ama neden olduğunu bilmiyorum. Fabrika ayarlarına döndüre biliyorsunuz. Bu döndürme işinde de kurduğunuz bütün dosyalar siliniyor.

5800de olan hard format yok mu işletim sistemli telefonlarda var diyorlardı bu yazdıklarım biraz aklımı kurcaladı açıkcası..

umutku84

Üye
büyük ihtimal bu alacağım bu telefonu birde şunu sormak istiyorum film izleme imkanı varmı android markette falan program varmı acaba
evet programlara nerdeyse her uzantıyı oynatıyor. ayrıca canlı tv de izleyebiliyorsun.

igoyu(navigasyon) nereden indireceğim yardımcı olurmusunuz?

feerra

Üye
arkadaşlar gio gerçekten fiyatına göre cok iyi bir telefon ama android olunca int ayarlarında biraz sıkıntı cektım şimdi ben ücretsiz olarak 0.facebook.com a girebiliyorum ama benım sorunum ise wifiyle bizim evdeki modeme bağlanması 2 sn sürüyor ama markete ve youtube gibi sitelere giremiyorum acaba modemde mi bi sıkıntı var sadece markete bağlanmama bile yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

peki gio da hd oyun açarmı arkadaşlar ?

huso4545

Üye

Bende bu telefondan almayı düşünüyordum,ama telefonu almaya gittiğim yerdeki satıcı kız bana "samsung gio üretimi durdurdu" dediğinde yüzüm aynen şu şekil oldu Daha sonra internetten baktım Apple Samsung Galaxy ye dava açmış patent olayı gibi bişeydi, herneyse yanlız senin yazının şu kısmı biraz garip kaçmış:"normal şatlarda 10 tane uygulamayı neden çalıştırır bi insan. 20 tane uygulamayı aynı anda çalıştırsın istiyosanız farklı bi cihaz düşünün. açıkçası bu paraya bu kadarı çok bile" sanki öğretmenim beni azarlıyormuş gibi hissettim :P

arda_xl

Üye
bende bu cihazı almayı düşünüyorum artıları ve eksileri nelerdir?

61semih

Üye
bende bu cihazı almayı düşünüyorum artıları ve eksileri nelerdir?
artıları ıyı bır ıslemcı android market ıle yuzbınlerce uygulama oyun veb performansı ve ekranın renk derınlıği
eksılerı bataryası

tabu bu artı eksıler fıyata gore baz alınarak yazdım