turancen
Üye
Merhaba,
Emektar Piranha Twix'i emekliye ayırıp Samsung Galaxy Gio almaya karar verdim ancak internette arayarak cihazı sadece Teknosa'da bulabildim. Maalesef Teknosa bana pek uymuyor. Bendeki kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit olmuyor. Cihazı İstanbul'da satın alabileceğim başka bir yer bilen var mı?
UP!
Resmi olarak 2.3 güncelleme dış ülkelerde çıkmış yakındır Avrupa ve Türkiye'ye gelmesi
Bendede gio var ram miktarı 278, kullanılan 100 ile 150 arası değişiyor, Birde bende GT racing, pes2011 NFS shift süper oynatıyor ilk başta açıklamada yazıyor açmıyor diye hepsini açıyor.
Merhabalar,
Ben bir hafta once galaxy gio aldim; fakat burada yazilan skyfire uygulamasini indiremiyorum, markette gorunmuyor. Bilgisayarimdan android markete giriyorum, orda görünüyor ama yükleyemyorum." Bu öğe Vodafone Samsung GT-S5660 cihazınızla uyumlu değil" diye uyari yazisi cikiyor, bi de Bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez. diye yazi çıkıyor altinda. Bircok uygulama ayni sekilde, sadece skyfire degil. Siz nasil yuklediniz acaba? Yardimci olur musunuz?
opera mobile da çok yüklü ya 9 mb insaf
Eline sağlık guzel arastırma olmus.. ama pili bide tasarımı kotu bence telefonun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?