Samsung S5620 Monte Gps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frokolar

frokolar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte Gps
Arkadaşlar S5620 Monte telefonum gps i bulmuyor bazen çok zor 1 tane uydu buluyo hemen kayboluyo oda bunun bi çaresi varmı yardımcı olursanız sevinirim

frokolar

frokolar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edicek kimse yokmu

ilye

Üye
kapalı mekanlarda uydu bulmaz . dışarıda açık alanda tekrar denermisin. Ve en az 3 uydu bulması gerekiyorki yerini doğru tespit edebilsin.

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Monte'yi Route 66 bulunan MFJF1 firmware'i ile kullanmıyorsanız telefonda GPS var demenizin hiçbir manası yok, eğer Route 66'ı lisans alarak kullanırsanız çok kaliteli bir navigasyon cihazı olarak kullanabilirsiniz (ben lisanssız kullandığım halde oldukça işe yarıyor bulunduğum sokağın/caddenin, mahallenin ismini görebiliyorum, en yakındaki eczane, karakol, hastane vs. güncel telefon numaraları ile görebiliyorum vs. vs.)

FATİH_58

FATİH_58

Üye
bilmiyorum kardeş

Tolga3521

Tolga3521

Üye
JtJL Yüklü Fakat Kapalı Alandada En az 5 Tane Uydu Buluyor Benimki

aytek_1371

Üye
Monte'yi Route 66 bulunan MFJF1 firmware'i ile kullanmıyorsanız telefonda GPS var demenizin hiçbir manası yok, eğer Route 66'ı lisans alarak kullanırsanız çok kaliteli bir navigasyon cihazı olarak kullanabilirsiniz (ben lisanssız kullandığım halde oldukça işe yarıyor bulunduğum sokağın/caddenin, mahallenin ismini görebiliyorum, en yakındaki eczane, karakol, hastane vs. güncel telefon numaraları ile görebiliyorum vs. vs.)
route 66 linki var mı kardeş sende

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
google maps varya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt