samsung s5620 internete giremiyorum yardım edin arkadaşlar.......

Sponsorlu Bağlantılar

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5620 internete giremiyorum yardım edin arkadaşlar.......
evet arkadaslar ben bu telefonu (samsung s5620 )yı kacak aldım bır turlu ınternete gıremıyorum musterı hizmetlerı aradım yardımcı olamadılar bende *3636# yaptım gelen mesajda telefonunuz desteklenmıyor dıyor ınternetten baktım bırkac ayar yaptım bu seferde error hatası verıyor bana bu konuda yardımlarınızı beklıyorum ınternet ayarlarını elle nasıl yapmam lazım.......

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek kımse yokmu arkadaslar

elizkundura

elizkundura

Üye
senini cihaz imie klonlamıştır büyük ihtimal o yüzden bir telefonvuya götür ayar kısmındna kod girip yaparlar ben kodu bilmiyorum saygılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım internetten samsung monte için Vodafone manuel gprs ayarları yaz birşeyler çıkar karşına ordan ayarları kendin teker teker gir olur. Benim de tel spot ve o şekil internet ayarlarını yaptım şimdi tıkır tıkır bağlanıyorum.

----------Eklendi @ 19:33:07 ---------- Yazıldı @ 19:29:49 ----------

O şekil yapamazsan vodafone.com.tr'den my vodafone'a giriş yap oradan ayarları yapman için bir kategori olacak oraya tıkla ve büyük ihtimal farklı bir tel görecek ama sen oradan kendi telin modelini seç ve altta da ayarları seç teline gönder.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler arkadaslar yorumlarınız ıcın bır deneyım olacak mı bakalım......

demoes12

Üye
arkadaşım wap yazıp 2222 ye yollamayı dene internet ayarlarını tekrar yolluyorlar

Üst Alt