Cepnet ve ft sorunu, yardım edin! ch@t 527

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

svash2009

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet ve ft sorunu, yardım edin! ch@t 527
Merhaba, cepnet'i yaptım, fakat 1 ay sonra (16 Ağustos 2012) tarihinde başlayacağı söylendi. Ben 1 ay sonra telefonu daha az kullanacağım, çünkü okul başlıyor...

Ve Abone Ft yazdım, 3636 ya gönderdim, mesaj falan geldi başlamıştır kullanabilirsiniz diye, girdiğimde sürekli para gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım, şu linklerden girin dedi: m.facebook.com // mobile.twitter.com.
zaten ben oradan giriyordum?
Ve ilk ay öylece geçti... 2. ay 3 tl gitti fakat hala giremiyorum.

Telefonum Samsung Ch@t 527
en az 10 tane telefoncuya gittim hiçbiri çözemedi lütfen yardım...
Telefonun bütün ayarları (internet, 3g vs...) şükürler olsun ki telefonum wi-fi de, evdeki modemden giriyorum...

// Yardım edin lütfen :bye2: //

admiral23

admiral23

Üye
vınn hattım vardı ses ve sms için kullanamıyordum.
vodafone taşıma yaptım sonra tekrar turkcelle dönüş için.
aynı problem bende de yaşandı.cepnet 1 ay sonra başlayacak ft paketinde de giriş yapamıyorum bir türlü.
aradım mhz yi kafasına göre bişeyler söyledi yok site de hata vardır falan filan .
herkes giriyor ben giremiyorum site ile ne alaka ise.
Allahtan ilk ay ücretsiz ft olduğu için tl zaten yoktu.taşıdım numarayı oldu bitti.Tekrar tukcell hattı ve hemn data hem ses hem sms için kullanabiliyorum. mis gibi 533 faturasız hat :)

15097

15097

Üye
Okul bir ay sonra başlamıyor ki :ehe

bzar

Üye
Merhaba, cepnet'i yaptım, fakat 1 ay sonra (16 Ağustos 2012) tarihinde başlayacağı söylendi. Ben 1 ay sonra telefonu daha az kullanacağım, çünkü okul başlıyor...

Ve Abone Ft yazdım, 3636 ya gönderdim, mesaj falan geldi başlamıştır kullanabilirsiniz diye, girdiğimde sürekli para gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım, şu linklerden girin dedi: m.facebook.com // mobile.twitter.com.
zaten ben oradan giriyordum?
Ve ilk ay öylece geçti... 2. ay 3 tl gitti fakat hala giremiyorum.

Telefonum Samsung Ch@t 527
en az 10 tane telefoncuya gittim hiçbiri çözemedi lütfen yardım...
Telefonun bütün ayarları (internet, 3g vs...) şükürler olsun ki telefonum wi-fi de, evdeki modemden giriyorum...

// Yardım edin lütfen :bye2: //

Facebook ve Twitter paketini kullanırken telefonunuzda sadece "vodafone live" ayarlarının kullanılması gerekiyor. vodafone live ayarlarıyla bağlantı kurman gerekiyor. Eğer telefonun "Vodafone Internet" ayarlarını kullanarak girerse lira düşümü yaşarsın. Bu durumda Müşteri Hizmetlerini ararsan, müşteri temsilcisi bir sürü şeyden bahsedecektir , yok ayarlarda bunu kullanacaksınız, yok m.facebook.com üzerinden bağlanacaksınız diye anlatırda anlatır :ehe kardeş sen yaa iyi bir müşteri temsilcisi bulana dek 542'yi ara ya da normal bir internet paketiyle bağlan yoksa çok sorun yaşarsın :islik ve aldırabilirsen 542'yi arayarak, şikayet kaydı aldır.. :hmmm

cixlee1997

Üye
benimde chat 527 war ama serwise werince internet profilleri silinmiş , şimdi internete giremiorum , vodafondan internet ayarlarını istedim telefonunuz bu servisi desteklemiyor dedi . Biri bana vodafone profil bilgilerini yazabilirmi ? :D

Teşekkürler

_artiss_

_artiss_

Üye
benimde chat 527 war ama serwise werince internet profilleri silinmiş , şimdi internete giremiorum , vodafondan internet ayarlarını istedim telefonunuz bu servisi desteklemiyor dedi . Biri bana vodafone profil bilgilerini yazabilirmi ? :D

Teşekkürler

LIVE yaz 7048 e gönder :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt