Samsung s5603 Preston Kullanıcıları Önemli İçeri.......>>>>

Sponsorlu Bağlantılar

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 Preston Kullanıcıları Önemli İçeri.......>>>>

Youtubeda bu tel ilgili bi video izledim.Adam internetede giriyo.Ve bu tel hakkında yorumlarda youtubeda video izlenmiyo diyoolardı bende araştırdım ve facebook ve youtubeda istediğin gibi video izleyebiliorsun. Vede bildiğimiz pc browser gibi çalışıyo vede hızlı bir şekilde... İzleyin çok gsl bi video:)

• Beğen
Tepkiler: bleesedevil

Genc-_Sezar

Üye
kardeş link ölüü düzeltirsen sevinirim

canizci

Üye
    Konu Sahibi

Link bu youtubedan girtdim buldum.

darklordozan

darklordozan

Üye
ya o menüler yeni çıkanlarındamı oluo acaba.. menüye girdiği zaman üstte sekmeler var diğer sekmeye geçince iphone gibi menüyü deiştirebiliosun onu daha sonra yükliyebilirmiyiz acaba???

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Aynen KArdeş Yha bedne Gördüm Çok gsl YTapmış meüyü Öle olmuyomu acaba ..

darklordozan

darklordozan

Üye
belki yoktur ama bi ihtimal vardır diye konu açmak lazım...

goktug_y

Üye
ben telefonu alalı iki gün oldu facebooktaki videoları izleyemedim ama youtube da sorun yo menü bende videodaki gibi aynı

alenes

Üye
Arkadaşlar adam teli ilk açtığında altta 4 tane simge var tuşlar rehber msjlar ve menü ama benim telde 3 tane msjlar yok acaba onu kendimiz mi ayarlıyoruz birde menüyü eliyle kaydırıyor onu bizde yapıyoruz arkadaslar internet menüsüne girin elinizle kaydırın oluyo yani :D

SEMİHMEHMET

Üye
benm telefonda üstteki menü var ama geçen arkadşa aldı onda öyle bi menü yok bence yazılımdan kaynaklanıyo

YouOneToLove

Üye
benimki yotube ye girmiyo :) türkiye girişi yasaklı diye sanırım .))

YASGENE

Üye
Youtube ye girmek için opera mini 4.1 programını indirin sonra ayarlardan uygulama atyarlarından medya oynatıcı oradan vod ayarlarına girin buradan mevcut kullandığınız turkcell wap internet neise onu seçin yandaki tırnağına basın mesela turkcell wap yanındaki tırnağa basın en altta gelişmiş var orada oradan statik dns yi seçin onun altındaki birinci kutuya 208.67.222.222 ikinciyede 208.67.222.220 yazıp kaydedip çıkıyoruz operaya giri gooogleye youtube yazıyoruz ve çıkıyoruz sonra izlemeye başlayabiliriz

berguven

Üye
@YASGENE

Önerin için teşekkürler fakat yapamadım bir türlü.Lütfen yardımcı olun

hotrender

Üye
teşekkürler

kemaltut

kemaltut

Üye
youtube gırıyorsun fakat facebook danda youtubedebde vıdeo izlenmiyor yasgene kardes bır yolu varsa soyleyın lutfen saygılar

3rhan336

3rhan336

Üye
adam wifi falan diyo çok ilginç ya bence versiyonu yüksek olmalı o telefonun tabi wifinin onla alakası yok :D

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:halay3:

kemaltut

kemaltut

Üye
Youtube ye girmek için opera mini 4.1 programını indirin sonra ayarlardan uygulama atyarlarından medya oynatıcı oradan vod ayarlarına girin buradan mevcut kullandığınız turkcell wap internet neise onu seçin yandaki tırnağına basın mesela turkcell wap yanındaki tırnağa basın en altta gelişmiş var orada oradan statik dns yi seçin onun altındaki birinci kutuya 208.67.222.222 ikinciyede 208.67.222.220 yazıp kaydedip çıkıyoruz operaya giri gooogleye youtube yazıyoruz ve çıkıyoruz sonra izlemeye başlayabiliriz

Yasgene tesekkürederim. youtubeden video izliyebiliyorum saygılar

hhhgggffff

Üye
arakdaşlar bende 5603 kullanıyorum ve yeni versiyon olayıyla kafayı yemek üzeriyim *#1234*# yapınca versiyon görebiliyoruz arkadaşlar lütfen herkes versiyonlarını yazabilirmi karşılaştırma yapalım

eneseskikoy

Üye
arkadaşlar farkındaysanız adamın elindeki preston değil megic touch die yani aynı telefonun farklı modelleri :nono:

ecemefe

Üye
benm telefonda üstteki menü var ama geçen arkadşa aldı onda öyle bi menü yok bence yazılımdan kaynaklanıyo

Of ya benım de arkadas aldı onda da menu oyle iphonedaki gibi ama bende öyle degil neden acaba ya =((

Üst Alt