Samsung S5350 Shark nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

fattoli

fattoli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5350 Shark nasıl bir telefon?
Merhaba arkadaşlar. Samsung 2010 yılının başında Shark serisini duyurdu. 3 tane yeni telefonu var.

SHARK 1
Bunlarından ikisi kızaklı biri bar tipi telefon. Ben bar tipi S5350 düşünüyorum. Teknik özelliklerine baktım fakat kullanlan arkadaşlar farksa onlara sorum soracak. işte s5350 shark

Arkadaşlar yukarıda resimlerini eklediğim samsung s5350 yi almayı düşünüyorum.
Her ne kadar teknik özelliklerini ayrıntılı olarak incelesemde bir kullanana danışayım diyorum :hmmm

kullanan arkadaşlara yorum yazarlasa iyi olur.

telefonun tuş takımı nasıl birleşik gibi gözüküyor yani mesaj yazması rahat mı? ve mesaj yazarken çok sesi çıkarıyor mu?
Kamerası 3,2 MP otofocus var ama netliği nasıl güzel mi kamera ve foto çekme süresi ?
telefonun konuşma sesi nasıl yüksek olması benim için önemli hem karşı taraf sesi hemde bizim sesi iletimi nasıl? Zil ses seviyesi nasıl?
Ve bataryası ne kadar dayanıyor? (günlük max. 1 saat konuşma ve max 100 SMS :)

şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :oke:

silver021

silver021

Üye
shark 2 cep telefonu manyak birşey..
5 megapixel otofocusu olan çok karizma bi cep.. onu al derim (: samsungun tuş takımlarına güvenebilirsin..

benim bi ara kullandığım n95 in bir yıl geçmeden heryeri döküldü :D tuş takımının biri divanın arkasına düştü.. öyleki alınca pişman olmuycağına eminim.. MP3 olarakta kaliteli olucağından eminim..

fattoli

fattoli

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım yorum icin. divanın arkasında durmasın alda kurtar bulunduğu yerden :)
shark 2 de gerçekten güzelde ben hep duz bar tipi telefon kullanıdıgım icin kayan kapaklılarda tereddütlerim oluyor. Hani sağlamlık yönünden falan :hmmm
sen samsung kullanıcısının herhalde bir şey sorayım. shark 1 sms kapatesi 300 SMs, shark 2 ise 500 SMS gösteriyor neden bu sayı bu kadar az? telefon hafızları 100 Mb olmalarına rağmen. Ben çok mesajlaşan biriyim sms kapatesi artırılamaz mı. 100Mb hafızayı neden var ki yani? şuan 6300 kullanıyorum ve toplam 6 Mb hafızada 7000 SMS var yani :) birde samsungda bu shark pc senkronizasyonu ile mesajları bilgisayara kopyalama durumu var mı? yedekleme vs.

Üst Alt