Samsung S5253 Wave 525 mi ? Samsung Monte mi ? Nokia 5800 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    81

MacTavisH_05

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5253 Wave 525 mi ? Samsung Monte mi ? Nokia 5800 mı ?
Samsung Wave S5253 yeni çıkan bir ürün.Şuan kapalı kutu. Sadece Teknosa da var ve fiyatı 429 TL. Bu 3 telefondan birini alıcağım ama çok kararsızım. Özellikler Wave S5253 veya Nokia 5800 dan birisini alıcağım. Wave S5253 ün dokunmatiği muhteşem ve multi-touch özelliği muhteşem fakat programlar yönünden Nokia 5800 a göre kötü. Çünkü çoğu programlar Wave S5253 e yüklenmiyor ancak Nokia 5800 a istediğimiz programı yükleyebiliyoruz. Nokia 5800 da OViden çok rahat faydalanabiliyoruz Samsung Wave S5253 BADA 'dan da bu kadar yararlanabiliyormuyuz bilemiyorum ?

Kısacası Hangi telefonu alıyım çok aklım karşıyor lütfen yardım edin bilgili arkadaslar hangi telefon oldugunun nedeninide sölerse sevinirim.

siyah_zambak38

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve size bir soru sormak istiyorum benim telefonum samsung 5233w ve wifiden internete giremiyorum daha doğrusu bağlanamıyorum şifre olmayan yerlerde de bağlanamıyorum ne yapmam gerekiyor. lütfen cevap verin

futbol123

futbol123

Üye
bnce wave 5250 al 1ghz işlemci hızı var ama 3g yok..

26eses26

Üye
3g var fakat görüntülü görüşme yok ama internete 3g hızında girer benim tavsiyem wave 525

forever262626

forever262626

Üye
bencede wave 525 al bada işletim sistemli zamanla gelişcek

aywa912

aywa912

Üye
dostum ben samsung wawe s5253 aldım 1 ay falan oldu dediğin gibi süper dokunmatik ekranı var.Arkide 5800 var benikiyle karşılaştırınca çok ağır kalıo bunda dokunuyon onda bastırıon bişeye basınca açılmadığında fırlatasım gelio telefonu.Bu telefona samsung star oyunlarını yükleyebilirsin forumda çok var ben 50 den fazla oyun yükledim.Monteyle hiç bi farkı yok sadece fiyat farkı.Ayrıca bada os yeni bi sistem zaamanla uygulamalar çoğalacaktır

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
5800da 5253 de güzel telefonlar tercih sana kalmış bence:naughty:

AsasDj

Üye
ben 5800 kullanıyorm. tlfn güzel ama gerçekten dokunmatiği çok kötü. 5800 özellik açıssından iPhone'u bile geçiyor ama bnce ya wave 525 ya monte. 5800'a bulaşma derim...

s1e2m3i4h5

Üye
bende 5253 wave war 350 ye aldım intternetten :) kullanışlı bir telefon şimdi alırsanız çok uzun süre kullanırsınız

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dokunmatik ekran kalitesi ve 3G önemliyse Monte al (özellikle ön kamerası da çok kaliteli)
Dokunmatik kalitesi ve İşletim sistemi önemliyse, 3G önemsizse Wave al (Monte'ye ekstra olarak da multitouch var)
Dipnot: Monte'nin işletim sistemi java tabanlı Samsung OS olsa da Wave ile arayüzü hemen hemen aynıdır. Her telefonda bulunmayan Ekstra özellikleri hemen hemen aynıdır örn: Turn to Mute gibi. Ayrıca ekstra gelen programları da hemen hemen aynıdır; Müzik Tanıma, Sözlük vb.
Başka Bir Dipnot: Wave S5253'de 1 ghz işlemci yoktur öyle olsa fiyatı yüksek olurdu zaten, Wave8500'de 1ghz işlemci vardır.
Ben Monte kullanıcısı olarak memnunum telefonumdan gayet hızlı bir telefon tavsiye ederim güzel oyunları da var ve 5800'ı ele gitsin, dokunmatik kalitesi eski kaldı artık.

By_ower

By_ower

Üye
Arkadasım samsung wave 525 al ben 1 aydir kullanıyorm hem cok kullanıslı hem cok güsel bir telefondur hem bada işleitm sistemli eger oyun ve uygulama yüklemek istersende starin oyun we uygulamalarini acior we bada os gelisecektir zamanla bunu da göz önünde bulundurarak al telefonunu hadi kolay gelsin.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Valla benimde aklım bunda gerçekten iyi mi? Mesela Star'daki Kenar Gadget'i var mı? onlar çok eğlencelide... :D

SoundHound'u açar mı?, Youtube videolarını açabilir mi? SkyFire'ı destekler mi?, JAVA desteği var mı? Java bir oyun açmak istesem açar mı? Symbian uygulaması açar mı mesela? Lütfen cevap yollayın...

emre489763

Üye
samsung 525 al artık ona bada 2.0 da yüklersin süper tek kusuru kamerasında flash yok ve 3g si yok ama herşeyi süper

geziciii

geziciii

Üye
kardeş wawe 525 almanı tavsiye ederim.montenin 5800 la estetik olarak bi farkı olduğunu düşünmüyorum.