Samsung s5233 star hareket sensörü ayarı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

oktaykzlky

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5233 star hareket sensörü ayarı yardım
beyler telefonu yeni aldım , hareket sensörü ( algılayıcı ) var gözüküyo ama oyunlarda kullanamıyorum , ayarı var ise nasıl yapıldığını söyler misiniz..

• Beğen
Tepkiler: cuguli123

neoorog

neoorog

Üye
Bende de var aynı telefondan.. ( s5233a ) Oyunlarda bildiğim kadarıyla kullanılmıyor fakat içinde zar olduğu doğru. ;)

lax123

lax123

Üye
bende de war Fakat bende ayarini yapamadimxD OYLe bi ayar yapabilcegimiz yerde yok MaLeseF

xxargunxx

xxargunxx

Üye
öyle ayar olurmu hiç...:hmmm

golge9

golge9

Üye
arkdasım telefonu zarla sonra ekrana bak :D

--------------- Ekleme ---------------

salla telefonu hareket sensoru harekete gecıo saen onun bı ayarı yok

pavillion

pavillion

Üye
ben samsungda çalışıyorum ama sensör ayarı yok sadece sensör için ekranda bi imleç çıkıo onu ayarlıyon başka bi ayar yok mesela dokunmatik olmayan m3200 bile sensörlü oyun yani zar desteklio

By_PoeT

Üye
hareket sensoru bildigim kadariyla sadece resimleri izlerken ve mesaj yazarken klavyede cikiyo yan cevirince.birde bu telefonun wifi li olaninda sallayinca muzik felan degisiyormus onu denedim bu telefonda olmadi var mi acaba bilen bu konuyu.

bashemir

Üye
arkadaslar sensorlu oyunlarısa kullanabılıyorsunuz ben kullanıyorum cunku o yuzdenn

cekodinho

Üye
bashemir o oyunların linkini verirmisin

batuhan8

batuhan8

Üye
arkadaşlar 1.si Samsung Star 5233'de sensör var. 2.si sensör özelliği olmayan oyunları yüklerseniz tabiki sensör devreye girmez. 3.sü m3200'da sensör yok sadece algılayıcı var. sensörle algılayıcı arasında fark vardır; sensör: hangi yöne ne kadar oynattığınızı bile algılar ama algılayıcı sadece hareket ettiğini anlar. m3200'da olanda bu. şahsen bende var ve sensörlü oyunlar oynuyorum. NFS Most Wanted var aynı Iphone'daki gibi oynanıyor.Tabi hemen istiyeceksiniz ama 4.99 fiyatı var isteyen olursa bana: [email protected] veya PM'den ulaşsın...

POLİNOM

POLİNOM

Üye
Sağol

angel27

Üye
krds bu oyun ekranındaki klawyeyi nasıl kaldırıcz lutfn yrdm

dewrimo

Üye
kullanılıyo ben 30 tane fialn buldum telefonu direksiyon gibi sağ sol yaptırıp araba kullanıyosun cam silme filan var çok güzel bende -------------samsun star gt-s5233w var

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kullanılıyo ben 30 tane fialn buldum telefonu direksiyon gibi sağ sol yaptırıp araba kullanıyosun cam silme filan var çok güzel bende -------------samsun star gt-s5233w var
kardeş bulduysan paylaşsana
bizde faydalanım yardımlaşmak güzeldir

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 1.si Samsung Star 5233'de sensör var. 2.si sensör özelliği olmayan oyunları yüklerseniz tabiki sensör devreye girmez. 3.sü m3200'da sensör yok sadece algılayıcı var. sensörle algılayıcı arasında fark vardır; sensör: hangi yöne ne kadar oynattığınızı bile algılar ama algılayıcı sadece hareket ettiğini anlar. m3200'da olanda bu. şahsen bende var ve sensörlü oyunlar oynuyorum. NFS Most Wanted var aynı Iphone'daki gibi oynanıyor.Tabi hemen istiyeceksiniz ama 4.99 fiyatı var isteyen olursa bana: [email protected] veya PM'den ulaşsın...

arkadaşlar batuhan a inanmayın şahsen kendisi tamamen yalandır geçen buna gta san karşılığında oyunu attırdım attığım oyunda asterix v obirix ti bana çalıştı dedi burdan direk anladım yalan söylediği böylelerine inanmayın

ylcn.blgn

Üye
arkadaşlar telefonu hareket ettirerek oynanan araba yarışı arıyorum ama bulamıyorum bulan varsa yardım edebilirmi telefon samsung s5233 wifi

enescebeci

enescebeci

Üye
arkadaslar ben samsung star wifi almayi düsünüyorum lütfen maxicep dünyasından bir 100 oyunluk yada20 oyunluk bi sensörlü oyun linki verirseniz cok seinirim

Üst Alt