Samsung S5230 / 5233 / 5233A - Türkçe Karakter Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fir4t

fir4t

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5230 / 5233 / 5233A - Türkçe Karakter Sorunu Çözümü
Merhabalar,

Uzun süre Samsung S5233A model telefonumda bu sıkıntıyı yaşadım.
Hala bunun için çözüm yolunu paylaşan kimseler olmamış , ilginçtir.

Telefonumu 3 ay yedek konuma getirmeme sebep olan bu sıkıntıyı çözmek için gerekli Firmware'i paylaşıyorum.
Bildiğiniz gibi mesajlarda ş ç ğ ö gibi bazı haflerin gözükmemesi gibi bir sıkıntımız vardı.
Bu Firmware'i kurduğunuzda bu sıkıntı ortadan kalkıyor, Firmware kurulumu ile ilgili bilgiler forumda yer alıyor.
Firmware kurulumu sonrası telefonun ilk dili İngilizce olacaktır, Ayarlar'dan Türkçe Mesaj ve Telefon dilini ayarladığınızda tüm sorunlarınız ortadan kalkacaktır.

Aktif olarak konu altındaki yorumlarınızı takip edemeyeceğim -işlerim sebebiyle- fakat seyrekte olsa inceleyip yardımcı olmaya çalışacagım.

Firmware Versiyonu: S523AJVID8
S5233A - Open Turkey Common

>> İndirmek için tıklayınız <<

blue1910

blue1910

Üye
5230'ada yukleyebılır mıyız

erkanbey06

Üye
merhaba hocam bende aynı sorunu yaşıyorum ve hiçbiyerde şu verdiğin firmwaredan yok telefonu kullanamıyorum senn link ölmüş yeniden yükleme imkanın varsa bi yardımcı ol lütfen

fir4t

fir4t

Üye
    Konu Sahibi
Link güncellenmiştir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Aynı sorun benim telde de var. S8000 için de olur mu?

15097

15097

Üye
5233 te oyle bir skıntı yok :D sms konusunda ama maxicep foruma cep telefonundan girip mesaj yazınca oluyor öyle sorunlar.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Tüm özellikleri kullanabiliyor musunuz?

Tüm özellikleri derken?
yani telin şu an tek sorunu mesajlarda türkçe karakterler görünmüyor ve şarjı biraz az gidiyor. onun dışında tel tıkırında :oke:

rzrz

Üye
arkadaşım bunu firmware kurmadan düzeltemezmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt