Samsung Star Türkçe Karakter Sorunu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Türkçe Karakter Sorunu Acil Yardım
Arkadaşlar Samsung Star Kullanıcısıyım.Mesaj Geldiğinde Eğer Mesajın İçeriğinde ''ç ş ı ğ'' gibi karakterler varsa Göstermiyor. Forumdaki birçok FW kurmuş olmama rağmen bu sorunu çözemedim. Yazma dilini Türkçe yapıyorum,mesaj ayar bölümünden gsm seçiyorum ancak sonuç olumsuz. Bu konuda çözüm var mı servis dışında çünkü servisden 50 tl istiyorlar

irfandeveci

irfandeveci

Üye
spt yada z3x boxdan flaş atmam lazm :D yoksa olmaz

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
peki onları nasıl atacağım yardım edebilir misin?

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
valla multi program için bula bilirsem türkçe karakter atam ama z3x box :D pahalı 120 tl falan cihaz zaten o
anladım şu servislerin kullandığı makine sanırım bahsettiğin. Valla kaç aydır bu sıkıntıyı çekiyorum bulabilirsen dile benden ne dilersen kardeş :) pm ile mailimi gönderiyorum sana daha rahat haberleşiriz ;)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
walla benim sıkıntımda 30 kelime mesaj yazıyom 2 mesaj ücreti ödüyorum. Dilediğimce mesaj yazmak istiyorum sonradan mesaj kontrolü yapmak istemiyorum.:ehe

hakanngurcan

Üye
Bende de aynı sorun var 50 60 karakter mesaj yazıyorum 2 mesaj olarak gönderiliyor.Bunun sebebi ve çözümü nedir arkadaşlar? Bilen var mı?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
o telefonun değil hattın sorunu daha doğrusu yöntemi :naughty: 1 kısa mesajın içine sağ veya sol üst köşede ne kadar sayı varsa o kadar sığdırabiliyoruz

aaallliii

Üye
aynı sorun bendede war :)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Hayır ondan değil daha önceden genoa vardı onda her türlü tükçe karakteri kullanıyordum sorun olmuyordu. Bu telefonun yazılımı türkçe karakterleri desteklemiyor bunun içinde ekstra ücret alıyor. Çözümünü bilmiyorum:ehe, bilen varsa paylaşsın:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt