Samsung S5233A ve S5230 Star Firmware[Haziran 2010]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233A ve S5230 Star Firmware[Haziran 2010]
SAMSUNG STAR HAZİRAN 2010 FİRMWARE

İlk olarak Firmwareyi indirin.

Daha sonra BURADAKİ konuda ki anlatımı takip ederek Firmwareyi kurun.

----- Açıklama -----

* Varsayılan dil Çincedir.Fakat Telefon ayarlarından ingilizce olarak değiştirebilrsiniz.
* Dokunmatik hassasiyeti çok iyi.Java çalışıyor.
* Tarayıcının yeni versiyonu.

Not: Firmwarede Türkçe dil mevcut değildir.

Yorumlar

Firmware orjinal , hiç bir oynama yok yani tema vs . olarak . Ama yukardada yazdığı gibi Türkçe dil seçeneği yoktur :oke: ayrıca telefonu hiç kasmıyor oyunlarda rahatlıkla yüklenebiliyor ve internet tarayıcısı eski versiyona göre şaşırtıcı derecede daha kaliteli :oke: he bide klavyesi değişmiş . . .

• Beğen
Tepkiler: serdar190, didyou ve M3L!H

didyou

Üye
Orjinalmi? Bug felan varmı yani telefona kurduğumuzda herhangi bi sorun çıkartıyormu?

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Orjinalmi? Bug felan varmı yani telefona kurduğumuzda herhangi bi sorun çıkartıyormu?

Denemedim fakat herhangi bi oynama yok Firmwarede, normal Starı ilk aldığında nasılsa görüntü aynıdır.

fakehesap

fakehesap

Üye

Firmware orjinal , hiç bir oynama yok yani tema vs . olarak . Ama yukardada yazdığı gibi Türkçe dil seçeneği yoktur :oke: ayrıca telefonu hiç kasmıyor oyunlarda rahatlıkla yüklenebiliyor ve internet tarayıcısı eski versiyona göre şaşırtıcı derecede daha kaliteli :oke: he bide klavyesi değişmiş . . .

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler :D

didyou

Üye
Yükleyen birisi resim koyabilirmi acaba farklılığı nedir onu görmek için?

didyou

Üye
Bazı firmwarelerde Konuşurken ses kaydı olmaması gibi sorunlarda oluyor.Ayrıca T9 hızlımı bunda?

fakehesap

fakehesap

Üye
Bazı firmwarelerde Konuşurken ses kaydı olmaması gibi sorunlarda oluyor.Ayrıca T9 hızlımı bunda?

T9 normalinden hızlı :oke: , bide ben hiç rastladım konuşurken ses kaydı olayına :hmmm

didyou

Üye
Bi denermisin yüklemeden önce ne eksik öğrenelim.T9 Hızlımı,Konuşurken Ses kaydetme olayı varmı,Java yükleniyormu bellek dolu hatası veriyormu,Tarayıcı nasıl daha serimi ve senin gördüğün farkılılıklar nelerdir.Yazarsan sevinirim.

didy0u

Üye
Bunu denedim iyi hoş ama bazı bölümler değişik ve tarayıcıda felan zoom yapmak istediğiniz zaman zoom tuşuna basmanız gerekiyor eskisi gibi herhangi biyere basılı tutarak değil oda pek kullanışlı değil.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Hocam Bu Samsung GT-S5233W ile Uyumlumudur.?

cellatm

cellatm

Üye
dogru düzgün güncelleme yapmaz bu samsung

FrKaN95

Üye
Ben i phone yüklemiştim çok iğrenç yaa .. çok yavaşlatıo ayrıca ... şmdi bunu indiriorm inş. hızlanır tel .. bide bunu yükleyince garantisi gidiyo mu ?

Paranoya

Paranoya

Üye
Ben i phone yüklemiştim çok iğrenç yaa .. çok yavaşlatıo ayrıca ... şmdi bunu indiriorm inş. hızlanır tel .. bide bunu yükleyince garantisi gidiyo mu ?

Hayır garantiyi etkileyen bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...