samsung s4 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

yurti

Üye
    Konu Sahibi
samsung s4 sorun
Kolay gelsin arkadaslar bende samsung s4 gt i9505 kullanicisiyim... cihazi aldigimda 366mb guncelleme gelmisti... taki tel yere dusunce ekran patladi ekran degisimi oldu.... aldigim yere goturdum ekran degisti... ve ekran degistiginde ime num. Ve surumde degisti... asil sorum tel. Bordunda sikinti yok ama diger s4lerdeki gbi isinma var ve guncelleme gelmedi cihaza... guncellemeleri kontrol ettigimde en yeni guncel yuklu diyor...(366mb guncellemeden sonra cihazin isinma sorunu kalmamisti) suan 366mb ve baska guncelleme yok sorun nerdedir?detayli soylermisiniz ??
GT I9505XXUBMEA suanki surumu... ve tel isindimi deli gibi sarji gidiyor...

cardanadam

cardanadam

Üye
merhaba ben 9500 kullanicisiyim şu anki en son sürüm I9500XXUBMG9 sen 9505 için olanı bulman lazım sammobile sitesinden en son sürümü kontrol edip yükle bence

yurti

Üye
    Konu Sahibi
Peki yukleme isini nasil yapicam?? En buyuk korkum bu yani...

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki yukleme isini nasil yapicam?? En buyuk korkum bu yani...
odin 1.85 i açacaksın ;

eğer dosya .pit uazntılıysa PIT e
sonu HOME.tar.md5 le bitiyorsa veya başında CODE varsa PDA ya
başında CSC varsa CSC ye yerleştirip start a bascaksın ve beklicen yanlız içinde 2-3 parça olabilir mesela hem pda ya hemde pite yerleşcek dosyalar çıkabilir o zaman 2 yere de yerleştirirsin :oke:

yurti

Üye
    Konu Sahibi
bakarsajiz bu siteye hangisi en iyisi??

- - - Eklendi - - -

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9505 bakarsajiz bu siteye hangisi en iyisi??

cardanadam

cardanadam

Üye
odin programını bilgisayarına indir zipli programı aç nexman var sitede o sana yardımcı olur

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/samsung-android-rom/yeni-cikan-tr-odin-surumler-bu-baslikta-805883.html

The Shadow

The Shadow

Üye

- - - Eklendi - - -

XXUBMGC ile bitenlerin hepsi iyidir en son çıkanlar onlar çünkü :oke:

yurti

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu odinle yapilan islemde olusacak sorunlar neler olabilir...??

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki bu odinle yapilan islemde olusacak sorunlar neler olabilir...??
sen bana indirdiğin romun içinden çıkan dosyanın ismini soyle once ben sana anlatırım sorun da çıkmaz :oke:

yurti

Üye
    Konu Sahibi
Tmam ama islemi anca aksam yapabilir... ve o verdigim sitede bastan 5. Var tarihi en yeni olan o.... yoksa senin dediklerinemi bakayim??

The Shadow

The Shadow

Üye
Tmam ama islemi anca aksam yapabilir... ve o verdigim sitede bastan 5. Var tarihi en yeni olan o.... yoksa senin dediklerinemi bakayim??
evet 6.sıradakini indir o daha yeni sonu XXUBMH1 ben onu gormemişim :D

yurti

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardesim ilkkez odin kullanicam tel. Bisey olucak korkuyorum :$ garanti disi kaliyormu peki

The Shadow

The Shadow

Üye

yurti

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim aksam kac gbi pc basinda olursun???

yurti

Üye
    Konu Sahibi
8 gbi pc basinda olurum

yurti

Üye
    Konu Sahibi
Bana uyar kardes....

- - - Eklendi - - -

Ve ben gt i9505 guncelleme gelmeyisinin sebebi nedir?

Takipçi Satın Al

Üst Alt