Samsung S4 Sarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S4 Sarj Sorunu
Telefonum 5 aylk son 2-3 gndr sarji hic kullanmadigim halde 4-5 saat icnde bosaliyor. Pil kullanimimi sorguladigimda android os ve android isletim sisteminin bataryayi somurdugunu gordm.yardimci olun lutfn

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas herseyi biliyorum diye takiliyosunuz daha bir sorunumuzda yardimci olmuyosunuz yazik gercekten

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Bataryanda bi sorun olabilir veya arkada açık kalmış bi uygulama olmuş olabilir bi kontrol et istersen. Batarya da şişme var mı bi kontrol et o şarj performansını baya düşürüyo ve S4lerde olan genel bi sorun

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu biraz arastirdim bataryayla alakali bir durum olacagini sanmiyorum.Bazi sd kartlarla tel arasindaki bir uyumsuzluktan bahsediliyor yani tel sd cardtaki bazi verileri surekli arka planda taramaya calisiyor buda batarya omrunu azaltiyormus.Burdaki profesorlerden ses cikmadi sorsn telin herseyini bilirler ama hicbisey bildikleri yok.Zaten bu forumun amaci sasti son zamanlarda.Neyse ilgilendigin icin saol sonuclari paylasicam sd cardi cikardim ole denicem bakalim.

erhank98

erhank98

Üye
telefonunu bi sıfırlamayı dene bence

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadas herseyi biliyorum diye takiliyosunuz daha bir sorunumuzda yardimci olmuyosunuz yazik gercekten
Arama yaparsanız sorunuzun cevabını defalarca söylediğimi görürsünüz burası bir forum samsung danışma hattı değil

• Beğen
Tepkiler: erhank98 ve PYTHONs