osicik Üye beyaz bu arada beyazı beğenmemişsiniz ama bence çok yakışıyor koyu renkler sıradan gibi duruyor ...
SirChaqaL Üye osicik' Alıntı: beyaz bu arada beyazı beğenmemişsiniz ama bence çok yakışıyor koyu renkler sıradan gibi duruyor ... Genişletmek için tıkla ... Siyah in kendine has bi çekiciliği var beyazda gerçekten çok şık duruyor.tabi birazda kişisel bişiy ben beyaz die gitmiştim alırken siyahi gördüm dayanamadim
osicik' Alıntı: beyaz bu arada beyazı beğenmemişsiniz ama bence çok yakışıyor koyu renkler sıradan gibi duruyor ... Genişletmek için tıkla ... Siyah in kendine has bi çekiciliği var beyazda gerçekten çok şık duruyor.tabi birazda kişisel bişiy ben beyaz die gitmiştim alırken siyahi gördüm dayanamadim
BrainHacker Üye A.slm @de_git almanyadan aldım. Ve şimdiye kadar hiçbir telden bukadar memnun kalmamıştım
BrainHacker Üye de_git' Alıntı: Bir de arka kapak cok şik fakat elden kaymaya birebir. Sanki kaymasi icin ozel yapilmis Genişletmek için tıkla ... Ben aldıgımda kutudan 2 kapak çıktı biri standart siyah öbürü kamerayı sıfıra alacak kadar kalın yumuşak çizilmeyen plastıkten yapılmış harika bişe
de_git' Alıntı: Bir de arka kapak cok şik fakat elden kaymaya birebir. Sanki kaymasi icin ozel yapilmis Genişletmek için tıkla ... Ben aldıgımda kutudan 2 kapak çıktı biri standart siyah öbürü kamerayı sıfıra alacak kadar kalın yumuşak çizilmeyen plastıkten yapılmış harika bişe